İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

@Şişman Adam LB RB tuşlarına basarken yanlışlık l4 r4 tuşlarına basılıyor mu? Bana yanlışlıkla basılabilirmiş gibi geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tetikleri soran arkadaşlar için.

Son düzenleme:
Hocam daha kullanmadım ama ben olacağını sanmıyorum, lb rb üstte kalıyor biraz daha, anlaşılır.

Yani bu durum elbette kişinin elinin/parmaklarının büyüklüğüyle ve tutuş şekliyle de ilgilidir ama ben böyle bir şey yaşamadım hiç. LB/RB tuşlarını oldukça rahat bir şekilde kullanıyorum. Hatta aksine L4/R4'e basmak istediğimde biraz zorlanıyor gibiyim. Tuhaf geliyor çünkü. O bölgede yeni bir tuşun varlığına alışmadığım için muhtemelen.

Eğer Steam kullanıyorsanız ayarlar kısmında kontrolcü seçeneğine gelip aygıt girdilerini test et kısmından test edebilirsin.

Eğer Steam kullanıyorsanız ayarlar kısmında kontrolcü seçeneğine gelip aygıt girdilerini test et kısmından test edebilirsin.
Test ettim sorun yok. Kademeli olarak basılabiliyor ve hassasiyeti de var. Merak edenlere anlaşılsın diye ekran görüntüsü koyuyorum. Bir hafif basıştan bir de tam basıştan ekran görüntüleri ekliyorum:

Cidden bunları yazarken üşenmedin mi? Bende de aynısı var, yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Yani idare etmelik bir gamepad, öyle ahım şahım bir şey veya özelliği yok. Ne yazık ki bu gamepad, sıradan gamepad’e birkaç ufak tefek ekstraları var o kadar. Onun haricinde diğerlerinden farksız. Ondan sonra bundan memnun kalmayınca Wraith'ten Fantech EOS Pro gamepad’i aldım. Aradığım eksiksiz tüm özellikler onda var. Gelmiş geçmiş alınabilecek tartışmasız en iyi gamepad odur, net yani. İyi, detaylı bir şekilde araştırırsan ne demek istediğimi daha çok anlayacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya hocam, adam karşılaştırma mı yapmış? En iyi gamepad bu mu demiş? Merak eden bir sürü insan vardı, Ultimate C modelini kullanan bir çok kişi de merak ediyordu. İnceleme yapmış bizler için, forum için. Bir şeye de müdahale olup tat kaçırmayın yahu

Cidden bunları yazarken üşenmedin mi?
Üşenmedim, aksine keyif aldım.

...memnun kalmayınca Wraith'ten Fantech EOS Pro gamepad'i aldım. Aradığım eksiksiz tüm özellikleri var ve gelmiş geçmiş alınabilecek tartışmasız en iyi gamepad odur, net yani.
İncelemenin hiçbir yerinde en iyi gamepad'in Ultimate 2C olduğunu söylediğim bir cümle yok, bu sadece bir inceleme konusu. 8BitDo ürünlerine karşı gereksiz bir nefret besliyor olman benim problemim değil ve bununla ilgilenmiyorum da. Ama kendin için memnun kalacağın bir ürün satın almana sevindim. İyi eğlenceler.

Böyle bi mesaj için güzel küfürler var aslında ama lüzum yok, hakettiğini bilsen yeterli.

@Şişman Adam Az önce Ali Express'ten ben de aynı mint rengini sipariş geçtim aşağıdaki satıcıdan. Alınca stoklarda bitti gözüktü, umarım ellerinde vardır.

1410 lira tuttu toplamda. Satın almama incelemen vesile oldu diyebilirim, eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…