İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Hayırlı olsun hocam şimdiden. Benimki de çarşamba gelecek umarım.

Hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsın. Satıcının elinde "mint" renginde bir tane varmış demek ki, onu da sen satın almış oldun. Stok konusunda bir sorun yaşamazsın. Satıcı konusunda ise, baktığımda iyi bir satıcıya benziyor. Ama bu ürünü satın alan kişi sayısı çok azmış ve müşteri yorumları yok. Yine de senin satıcı güvenilir gibi görünüyor, belki de bu ürünü yeni satmaya başlamıştır. Bence için rahat olsun, ürün eline ulaşınca haber verirsin.

Tekrar hayırlı olsun, vesile olduğumu bilmek sevindirdi.

PC'de normalde DualSense kullanıyorum ve memnun olduğumu söyleyebilirim ama XBox dizilimini arada arıyorum doğrusu. İkisi iyi bir ikili olur umarım

Sence şuan alsam yetişir mi

Neye yetişecek 30 euro düzenlemesine mi? Öyle ise zaten 30 euro altında kalıyor gamepad.

Hocam kuponu bulamadım

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 421,94TL | 8BitDo - New Ultimate 2C Wireless Gaming Controller for PC, Windows 10, 11, Steam Deck, Raspberry Pi, Android with Hall Effect
Bu satıcıdan alınır mı acaba ? Mint rengini istiyorumda

Hocam yorumlar iyi gözüküyor, resimli yorumlar var mı diye de dikkat etmek lazım. 400 kişi almış. Yine de tamamen güvenemiyorsun maalesef :/

Profilimden bakınca benim siparişin yanında "Pre-order" ibaresi var. Ürün görselinde 24 saat içinde kargolanır yazıyordu ve sayfanın hiç bi yerinde ön sipariş ibaresi yoktu. Acaba iptal edip başka yerden mi sipariş geçsem?

Gerçi 30 euro'nun altında kaldığından yeni gümrük düzenlemesinden etkilenmiyor sanırım. Gelecekse bekleyebilirim. Ne zaman kargolanır diye mesaj attım satıcıya az önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…