İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Yiyorsa et öyle klavyeden yazmak çocuk oyuncağı herkes öyle yapar, ayrıca ben beğenmemiş olabilirim bizzat kullandığım için diyorum herkes her şeyi beğenecek diye bir kural kaydı yok, o yüzden yorum yapacaksan bunu düşünerek yap.

Tat kaçmıyorum bende aynı kullanmıştım sadece onun deneyimini anlattım, hayır yani bu kadar gereksiz triggerlanacak ne var yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neredeyse 1900 liraya denk geliyor bende, sizde de öyle mi? Yani XBOX 9.nesile yaklaşıyor neredeyse fiyatı.
Ben ayın 7 sinde 1300 TL ye aldım. 800 TL idi fiyatı. Game Time Store adlı satıcı.

Kolun kendisi 1000 tl 800 tl vergi çıkıyor alsam 21inden sonra geleceğinden ek vergi çıkar mı?
Hocam ona kimse net cevap veremez herhalde ama mantıken siz vergisini şu an ödüyorsunuz. Bu 30 dolar sınırı da ürünün kendi fiyatı için deniyor. 30 doları aşmıyor ürün tek başına. Biraz şans işi gibi bilemiyoruz herkes merak ediyor.

Gerçi dün vergi 400-500 bir şeydi, şu an 800 oldu. Fazlasını da almazlar herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…