İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Jiroskop destekliyor mu? Ona göre almayı düşünüyorum.

Jiroskop destekliyor mu? Ona göre almayı düşünüyorum.
Jiroskop yok diye biliyorum hocam. Ultimate versiyonunda olması lazım. Sitesine bakın en güvenilir kaynak.

@Şişman Adam Hocam incelemen sayesinde aldım, şimdilik çok memnunum teşekkür ediyorum sorularıma verdiğin yanıtlar için de. Tam 9 günde elime ulaştı, şanslı sayıyorum kendimi. Bana göre tek bir eksi var gibi, triggerların mesafesi kısa. Onun dışında süper cihaz, kullanımı rahat. Zaten F310 dan geçtiğim için çağ atlamış gibiyim.

Hocam sorum olacaktı ben software a girdiğimde sadece güncelleme yapabiliyorum özelleştirme gibi ayarları nereden yapabilirim?

Memnun kalmana ve kısa sürede teslim edilmesine sevindim. Gerçekten güzel ve tatlı bir cihaz. Tetik tuşlarının mesafesi beni rahatsız etmiyor, kısa gibi hissetmiyorum açıkçası. Ama evet, F310'dan geçtiysen muhtemelen öyle hissedeceksin. Tekrar hayırlı olsun, iyi eğlenceler.

Gamepad bugün elime ulaştı. Genel olarak hoşuma gitti, diyebilirim. 1 gün geç gelse gümrükten geçmeyecekti sanırım. Tek bir sorunum var. Asetto Corsa oynarken titreşimi kapatamıyorum. Oyun ayarlarına baktım ama bir şey bulamadım. UyGulama ile kapatabilir miiyim ?

Uygulama desteği yok maalesef. Belki x360ce ile kapanıyordur. Kendi tuşlarıyla da kapanmıyor.

Bangood müşteri temsilcisine ürünün vergisiz fiyatını sordum söyleyemiyoruz dediler aliexpressden’mi almalıyım?

Hocam bugün bir oyundayken sürekli bağlantı kesilmeye başladı 2-3 dakikada bir. Bu şarjın az olmasıyla mı ilgilidir acaba? Direkt gamepad kapandı kendi kendine açıldı 3-4 kez (3-4 dakika arayla oldu), sonra komple kapandı. Tekrar home bastım açıldı. Şarjı da göremiyorum ki bittiğini anlamıyorum . Ama 20-25 saat olmamıştır yani hızlı mı bitti acaba. Şarja takınca kırmızı led yanıyor şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…