MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #101 AçkapıyıGardiyan dedi: Bugün sipariş geçsek yeni düzenleme olmadan yetişir mi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Çok zor, ama dene istersen. Olmadı iade edersin.
AçkapıyıGardiyan dedi: Bugün sipariş geçsek yeni düzenleme olmadan yetişir mi arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Çok zor, ama dene istersen. Olmadı iade edersin.
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Ağustos 2024 #102 Kafayı yiyeceğim 10 gün oldu hala gelmedi gümrüğe takılırsa çıldırmalık ya. MetehanSavas dedi: Çok zor, ama dene istersen. Olmadı iade edersin. Genişletmek için tıkla... Banggooddan 10 gün önce aldım hala gelmedi inanılır gibi değil kargoya bile verilmedi. Dosya Ekleri Screenshot_2024-08-10-17-11-29-012_com.banggood.client.jpg 106,6 KB · Görüntüleme: 112
Kafayı yiyeceğim 10 gün oldu hala gelmedi gümrüğe takılırsa çıldırmalık ya. MetehanSavas dedi: Çok zor, ama dene istersen. Olmadı iade edersin. Genişletmek için tıkla... Banggooddan 10 gün önce aldım hala gelmedi inanılır gibi değil kargoya bile verilmedi.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #103 betcover dedi: Kargomun güncel durumu. Genişletmek için tıkla... Benim de bu şekilde, yeni kanun geçerli olana kadar gümrükte bekletmezseler haftaya elimize geçer ürün. Ruindry dedi: Kafayı yiyeceğim 10 gün oldu hala gelmedi gümrüğe takılırsa çıldırmalık ya. Banggooddan 10 gün önce aldım hala gelmedi inanılır gibi değil kargoya bile verilmedi. Genişletmek için tıkla... Aldığın renk stokta yok, canlı destekten pembe rengi ile değiştirin. Bende aynı durumu yaşadım, stokta yeşil rengi vardı onla değişimini istedim.
betcover dedi: Kargomun güncel durumu. Genişletmek için tıkla... Benim de bu şekilde, yeni kanun geçerli olana kadar gümrükte bekletmezseler haftaya elimize geçer ürün. Ruindry dedi: Kafayı yiyeceğim 10 gün oldu hala gelmedi gümrüğe takılırsa çıldırmalık ya. Banggooddan 10 gün önce aldım hala gelmedi inanılır gibi değil kargoya bile verilmedi. Genişletmek için tıkla... Aldığın renk stokta yok, canlı destekten pembe rengi ile değiştirin. Bende aynı durumu yaşadım, stokta yeşil rengi vardı onla değişimini istedim.
tommyangeloo Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #104 Sizce şuan alsam 21’e kadar gümrüğe girermi 3’ünde sipariş etmiştim fakat sabah yanlışlıkla iade ettim
Sizce şuan alsam 21’e kadar gümrüğe girermi 3’ünde sipariş etmiştim fakat sabah yanlışlıkla iade ettim
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.592 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #105 Sizce PS5 controlleri varken bilgisayar için almak mantıklı mı? Minecraft oynamak için mesela.
tommyangeloo Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #106 Lskow dedi: Sizce PS5 controlleri varken bilgisayar için almak mantıklı mı? Minecraft oynamak için mesela. Genişletmek için tıkla... Evet ps kolu pcde sorun çıkarabiliyor
Lskow dedi: Sizce PS5 controlleri varken bilgisayar için almak mantıklı mı? Minecraft oynamak için mesela. Genişletmek için tıkla... Evet ps kolu pcde sorun çıkarabiliyor
betcover Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #107 betcover dedi: Kargomun güncel durumu. Genişletmek için tıkla... Sonunda çıkış yapmış ülkeden. Yeni düzenlemeden önce yetişecek gibi duruyor. Dosya Ekleri Screenshot_2024-08-12-16-43-25-226_com.banggood.client-edit.jpg 56 KB · Görüntüleme: 65
betcover dedi: Kargomun güncel durumu. Genişletmek için tıkla... Sonunda çıkış yapmış ülkeden. Yeni düzenlemeden önce yetişecek gibi duruyor.
Josue35 Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 103 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anestezi Teknisyeni- TTCBS 12 Ağustos 2024 #108 betcover dedi: Sonunda çıkış yapmış ülkeden. Yeni düzenlemeden önce yetişecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... hocam hangi rengini söylediniz mor rengini verdim ayın 1 inden beri 11 gündür bekliyorum şaka gibi
betcover dedi: Sonunda çıkış yapmış ülkeden. Yeni düzenlemeden önce yetişecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... hocam hangi rengini söylediniz mor rengini verdim ayın 1 inden beri 11 gündür bekliyorum şaka gibi
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #109 betcover dedi: Sonunda çıkış yapmış ülkeden. Yeni düzenlemeden önce yetişecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde, muhtemelen ikimizin kaegosuda aynı anda ulaşacak, sence kaç güne elimizde olur? Josue35 dedi: Hocam hangi rengini söylediniz mor rengini verdim ayın 1'inden beri 11 gündür bekliyorum şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Yeşil rengini söyledim ben, stokta olan renk ile değişim isteyin.
betcover dedi: Sonunda çıkış yapmış ülkeden. Yeni düzenlemeden önce yetişecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde, muhtemelen ikimizin kaegosuda aynı anda ulaşacak, sence kaç güne elimizde olur? Josue35 dedi: Hocam hangi rengini söylediniz mor rengini verdim ayın 1'inden beri 11 gündür bekliyorum şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Yeşil rengini söyledim ben, stokta olan renk ile değişim isteyin.
M msaacrt Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #110 betcover dedi: Sonunda çıkış yapmış ülkeden. Yeni düzenlemeden önce yetişecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Benim kargoda aynı bu şekil, umarım yetişir hepimizin kargosu.
betcover dedi: Sonunda çıkış yapmış ülkeden. Yeni düzenlemeden önce yetişecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Benim kargoda aynı bu şekil, umarım yetişir hepimizin kargosu.