Elektronik 8BitDo Ultimate 2C kablosuz kontrolcü 1.200 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8bitDo Ultimate 2C Wireless
Çok ilginç, konu açıldığında ilk alım kuponu ile 1200'e iniyordu, siz de o arada almışsınız. Arada çok fiyat farkı var, sipariş görüntüsünü paylaşabilir misiniz şu şekilde? Eğer kaçırdığımız bir indirim varsa iptal edeceğim, zaten kargolama tarihi her gün +1 gün atıyor, aldığıma pişman olma seviyesindeyim. Bu arada indirim kuponunu unutmuşum, o biraz daha düşürmüş ödememi.
1724495072504.png

Banggooddan alırsam gümrükten geçer mi?
O şu anda net değil, isterseniz müşteri hizmetlerine sorun vergisiz, kargo ücretsiz baz ücreti ne kadar. Ona göre gümrük sınırına giriyor mu anlaşılabilir.

Çok ilginç, konu açıldığında ilk alım kuponu ile 1200'e iniyordu, siz de o arada almışsınız. Arada çok fiyat farkı var, sipariş görüntüsünü paylaşabilir misiniz şu şekilde? Eğer kaçırdığımız bir indirim varsa iptal edeceğim, zaten kargolama tarihi her gün +1 gün atıyor, aldığıma pişman olma seviyesindeyim. Bu arada indirim kuponunu unutmuşum, o biraz daha düşürmüş ödememi.
Eki Görüntüle 2292625

O şu anda net değil, isterseniz müşteri hizmetlerine sorun vergisiz, kargo ücretsiz baz ücreti ne kadar. Ona göre gümrük sınırına giriyor mu anlaşılabilir.
Saat 13:12:08 yazıyor ama ben 3 ağustos akşam saat 9 sularında sipariş verdim, çinde olduğu için zaman farkı var diye öyle yazıyor diye tahmin ediyorum. 19 ağustosta elime ulaştı yani 16 gün sürdü gelmesi, bence iptal etmeyin sizinde b uzaman aralığında gelir

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240824-135259_Banggood.jpg
    Screenshot_20240824-135259_Banggood.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 73
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı