Bence KK3Pro kendim kullanıyorum memnunum.
Hocam gulikitle sorun yaşayanlar var bu ikisi arasından Ultimate 2C'yi tercih ederdim ben bütçeniz ne kadar acaba belki farklı seçeneklerde vardır bütçenize uygun.
Sanırım bütçenize uyuyor GameSir supernova ya bir bakın.
Hocam Gulikiti deneyimlemedim ama sorun yaşayanlar gördümGulikitde ne gibi sorun var GameSir 2600TL gulikiti indirimle beraber 2bine almiş olacağım o yüzden o kadar cıkamam.
Hocam gulikiti deneyimlemedim ama sorun yaşayanlar gördüm.
Size iki önerim var.
1- EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Mekanik tuşlar, D şu an indirimde bu fiyata bedava bir kol normalde 60 dolar kendi sitesinde.
2- ATK Battle Axe Oyun Kolu bu da güzel bir kol İnceleme: Uygun fiyatlı hall effect Aolion K20 incelemesi bu incelemedi kol ile aynı kol sadece marka basılmış hali incelemeyi okuyup benim tavsiyem bu ikisinden birini almanız.
Benim tavsiyem fiyatından ve F/P ürün olmasından dolayı EasySMX X10.
Battleaxe e bende bakmiştim yeni oldugundan dolayi yazilimsal eksiklikler fark ettim arkadaşimda var bir sorun dğzelirken farkli sorun ortaya cıkıyor EasySMX X10u incelediğimde Hall efect stick yok ve fazladan deadzone var sanirim gulikiti secerken FPS odakli ve yariş odakli oldugundan 0 deadzone oldundan kafamda kaldi hallefect stick ile daha uzun süreli kullanabileceğim gibi easysde hallefect olmadiğindan dolayi belki 6aya belki 1 senede drift sorunu yaşandiği söylenmiş tabii ki biraz şans işi ve FPS oyunlarinda hissiyati yaşatmadiği belirtilmiş ama gulikitde yeterince hissebilir.
Easysmx x10'da hall effect var hem trigger hem de sticklerde. En büyük eksiği titreşim motorlarının güçsüz olması. Aksi halde kol muazzam bana sorarsanız. Ölü bölge de yok denecek kadar az.Battleaxe e bende bakmiştim yeni oldugundan dolayi yazilimsal eksiklikler fark ettim arkadaşimda var bir sorun dğzelirken farkli sorun ortaya cıkıyor EasySMX X10u incelediğimde Hall efect stick yok ve fazladan deadzone var sanirim gulikiti secerken FPS odakli ve yariş odakli oldugundan 0 deadzone oldundan kafamda kaldi hallefect stick ile daha uzun süreli kullanabileceğim gibi easysde hallefect olmadiğindan dolayi belki 6aya belki 1 senede drift sorunu yaşandiği söylenmiş tabii ki biraz şans işi ve FPS oyunlarinda hissiyati yaşatmadiği belirtilmiş ama gulikitde yeterince hissebilir.
Estağfurullah hocam istediğiniz kadar etiketleyinEasySMX X10'da var hocam Hall effect bütçenizdeki en iyi gamepadden biri ben bunu tavsiye ederim ama @Katipke hocam daha bilgili hocam sizi de çok etiketledim kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.