8Bitdo Ultimate 2C vs EasySMX X10 vs Xbox Series Siyah vs Fantech Shooter III

• Konuyu başlatan smtoz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.012
Bütçe
2500
Hayırlı olsun, driverı biraz kötü bir de eli büyük olanlar için biraz küçük kalabiliyor. Onun dışında bir sorununu görmedim daha.
Hocam size 2C ile ilgili birkaç sorum olacak. Forza Horizon gibi araba oyunlarında arkadaki tetik tuşu hassasiyetine göre gaz miktarı vs. ayarlanabiliyor mu? 2C almak yerine üzerine ekleyip EasySMX X15 Almaya değer mi? Bir de elim büyük problem yaşatır mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ha unutmadan,.2C yerine Gamesir Nova Lite da tercih edilebilir mi?

Hocam size 2C ile ilgili birkaç sorum olacak. Forza Horizon gibi araba oyunlarında arkadaki tetik tuşu hassasiyetine göre gaz miktarı vs. ayarlanabiliyor mu? 2C almak yerine üzerine ekleyip EasySMX X15 Almaya değer mi? Bir de elim büyük problem yaşatır mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ha unutmadan,.2C yerine Gamesir Nova Lite da tercih edilebilir mi?
Eliniz büyükse alışmakta zorlanabilirsiniz, normal gamepadlere kıyasla biraz küçük. Tuşlarla ilgili hiçbir ayarlama yapılmıyor hocam. Çünkü driverı sadece gamepadi güncellemeye yarıyor. Sadece arkada 2 tane ekstradan tuş var onlara da gamepad üzerinden atama yapıyorsunuz zaten. Gamesirden iyidir 2C.
Bütçeniz artıyorsa X10 alın. X10, X15 den iyi.

Eliniz büyükse alışmakta zorlanabilirsiniz, normal gamepadlere kıyasla biraz küçük. Tuşlarla ilgili hiçbir ayarlama yapılmıyor hocam. Çünkü driverı sadece gamepadi güncellemeye yarıyor. Sadece arkada 2 tane ekstaradan tuş var onlara da gamepad üzerinden atama yapıyorsunuz zaten. Gamesirden iyidir 2C.
Bütçeniz artıyorsa X10 alın. X10, X15 den iyi.
Söylediğiniz sebepler olumsuz ancak hayatımda ilk defa ciddi ciddi gamepad kullanacağım. Bu konuda sadece çakma kollarla maksimum 1 saatlik deneyimim vardır. O yüzden sorun olacağını zannetmiyorum. X15 temuda 800 TL idi almaya niyetlendim ama üretimden kaldırıldı diyor. Alana kadar onu da takip edecegim. Eğer onu alamazsam maksimum bütçem 2000 TL olduğu için 2C alacağım. İnternette bununla ilgili pek bilgi bulamadım ama bu son sorum: tetik hassasiyeti var mı 2C'de?

Söylediğiniz sebepler olumsuz ancak hayatımda ilk defa ciddi ciddi gamepad kullanacağım. Bu konuda sadece çakma kollarla maksimum 1 saatlik deneyimim vardır. O yüzden sorun olacağını zannetmiyorum. X15 temuda 800 TL idi almaya niyetlendim ama üretimden kaldırıldı diyor. Alana kadar onu da takip edecegim. Eğer onu alamazsam maksimum bütçem 2000 TL olduğu için 2C alacağım. İnternette bununla ilgili pek bilgi bulamadım ama bu son sorum: tetik hassasiyeti var mı 2C'de?
Temuda ara ara stoklara giriyor hocam x15. Vergiyle 1100-1200 yapıyor. Onu takip edin ama gidip connect gameden almanızı tavsiye etmem. Tetik hassasiyetinden kastınız basma miktarını ayarlamaysa evet var.

Temuda ara ara stoklara giriyor hocam x15. Vergiyle 1100-1200 yapıyor. Onu takip edin ama gidip connect gameden almanızı tavsiye etmem. Tetik hassasiyetinden kastınız basma miktarını ayarlamaysa evet var.
İlginiz için çok teşekkür ederim hocam. 1-2 hafta sonra alacağım için ara ara temuyu kontrol ederim eğer x15 alamazsam 2C al8r geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı