8Bitdo Ultimate 2C vs.. Fantech Shooter III vs. EasySMX X15 vs. Gamesir Nova Lite

ReNNaC

Hectopat
8Bitdo Ultimate 2C 1.799TL
Fantech Shooter III 1.599TL
Gamesir Nova Lite 1.899TL
EasySMX X15 1.200TL

Xbox 9. Nesil Controller'ım kendiliğinden bozulduğu için bu 4 koldan birini almayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Uzun vadede bozulmamasını, analogların ve tetiklerin hassas olmasını istiyorum. EasySMX fiyat olarak çok iyi ama kalitesi beni şüphelendiriyor. ConnectGame'de satılan oyun kollarına baktım fakat site hakkında çok fazla kötü yorum var bu sebepten dolayı ConnectGame'i tercih etmeyi düşünmüyorum.

Hocam Nova Lite'in ederi en fazla 1000 TL 1900 TL ona vereceğine 8BitDo alabilirsiniz Bluetooth 32 saat 2.4 GHz dongle 14 saat civari kullanımı var gündelik kullanım için yeterlidir en hızlı kablosuz controlcu bu arada easy SMX X15 almak yerine de gelirse X20 veya X10 alın X15 X05'in yeni versiyonu gibi bir şey pek tavsiye etmem.

Hocam Nova Lite'in ederi en fazla 1000 TL 1900 TL ona vereceğine 8BitDo alabilirsiniz Bluetooth 32 saat 2.4 GHz dongle 14 saat civari kullanımı var gündelik kullanım için yeterlidir en hızlı kablosuz controlcu bu arada easy SMX X15 almak yerine de gelirse X20 veya X10 alın X15 X05'in yeni versiyonu gibi bir şey pek tavsiye etmem.
Fantech hakkında ne düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı