8BitDo Ultimate 2C vs GameSir Cyclone 2

Buki01

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, EA FC 26'yı PC'de neredeyse her gün oynuyorum. 8BitDo Ultimate 2C ile GameSir Cyclone 2 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Önceki konudan hatırlarsınız belki bu konuda bilgim yok yapay zekaya sordugumda iki kolu da kafa kafaya gösteriyor hatta 8BitDo modelini önerdi o yüzden kafam karıştırdı.

İnternette eski datalara bakıldığında çok fazla önerildiğinden önermiştir yapay zeka bu tarz konularda danışmayın yapay zekalara Cyclone 2 tokatlar.

Önceki konudan hatırlarsınız belki bu konuda bilgim yok yapay zekaya sordugumda iki kolu da kafa kafaya gösteriyor hatta 8BitDo modelini önerdi o yüzden kafam karıştırdı.
Yapay zeka bilmiyor pek, internete bakıyor yorumlara bakıyor ona göre karar veriyor. Halüsinasyon görme ihtimali çok fazla PC parçalarında vs. Cyclone 2 üst gömlek bir cihaz. @Katipke @Diavelin daha iyi anlatırlar.

Yapay zeka bilmiyor pek, internete bakıyor yorumlara bakıyor ona göre karar veriyor. Halüsinasyon görme ihtimali çok fazla PC parçalarında vs. Cyclone 2 üst gömlek bir cihaz. @Katipke @Diavelin daha iyi anlatırlar.

Anladım hocam etiketliğiniz kişilerden de müsait olduklarında yazdıklarında bakarım bilgilenmek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı