8BitDo Ultimate 2C vs GameSir T4 Pro Wireless

Dippyy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba bu iki model arasından hangisi daha iyidir? Hikayeli oyunlar için düşünüyorum bütçe 3 bin TL'ye kadar ama çok fazla kullanmayacağım gamepad.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında bitdo2c daha iyidir, 3 bin liraya kadar çıkarsanız gamesir cyclone 2, biraz daha aşağıda olsun derseniz gamesir super nova(2500 gizala ve amazon üzerinden satıcısı gizala) eğer 2000 civarlarında kalayım derseniz de bitdo 2c, fantech shooter 3, sarı siteden easysmx x15, temudan machenike g1 pro
Aliexpress üzerindense alabilirseniz eğer flydigi direwolf 3 ve pxn p5'i öneririm
Bunları sıralarsam
1-cyclone 2
2-supernova
3-pxn p5
4-direwolf 3
5-easysmx x15
6-bitdo 2c
7-shooter 3
8-machenike g1 pro

Hiçbirisi fiyatı için üzmez, güzel kollardır. Forumdaki ilanlara bakarak karşılaştırmanızı yapabilirsiniz. Kendim de gamesir cyclone 2 ve machenike g1 pro kullanmış biri olarak sıraladım bitdo 2c ve easysmxi aynı sıraya koyabilirim

Merhaba bu iki model arasından hangisi daha iyidir? Hikayeli oyunlar için düşünüyorum bütçe 3 bin TL'ye kadar ama çok fazla kullanmayacağım gamepad.
Diğer gamepad'i bilmiyorum ancak elimde 8BitDo Ultimate var. Bu fiyata böyle özelliklerin olmasından şüphe etmiştim. Ancak 2-3 aydır kullanıyorum. Gayet rahat ve ergonomik geldi bana. Eliniz fazla terliyorsa biraz problem olabilir ama onu söyleyeyim. Onun dışında bir problem görmedim.

İkisi arasında BitDo2C daha iyidir, 3 bin liraya kadar çıkarsanız GameSir Cyclone 2, biraz daha aşağıda olsun derseniz GameSir super Nova(2500 gizala ve Amazon üzerinden satıcısı gizala) eğer 2000 civarlarında kalayım derseniz de BitDo 2C, fantech shooter 3, sarı siteden EasySMX X15, Temu'dan machenike G1 Pro.
AliExpress üzerindense alabilirseniz eğer flydigi direwolf 3 ve pxn P5'i öneririm.
Bunları sıralarsam.
1-Cyclone 2
2-supernova
3-pxn P5.
4-direwolf 3
5-EasySMX X15.
6-BitDo 2C.
7-shooter 3
8-machenike G1 Pro.

Hiçbirisi fiyatı için üzmez, güzel kollardır. Forumdaki ilanlara bakarak karşılaştırmanızı yapabilirsiniz. Kendim de GameSir Cyclone 2 ve machenike G1 Pro kullanmış biri olarak sıraladım BitDo 2C ve easysmxi aynı sıraya koyabilirim.

Hocam şimdi o fiyatlara çıkarım çıkmasınada fazla kullanmayacağım zaten o yüzden o paraları vermeye gerek yok diye düşünüyorum bir de Cyclone 2 yurt dışı Amazon'da 45 dolara civarına bulunabiliyor TL'ye vurunca 1700 gibi fiyat çıkıyor iki katı para vermekte canımı sıkar mechanike g1'i bugün gördüm ama gümrükte takılır mı falan bilmiyorum bir de zaten galiba Temu AliExpress falan kullanamayacağız yeni yasa gelmiş diye duydum sence en iyi tercih nasıl olur?

Hocam şimdi o fiyatlara çıkarım çıkmasınada fazla kullanmayacağım zaten o yüzden o paraları vermeye gerek yok diye düşünüyorum bir de Cyclone 2 yurt dışı Amazon'da 45 dolara civarına bulunabiliyor TL'ye vurunca 1700 gibi fiyat çıkıyor iki katı para vermekte canımı sıkar mechanike g1'i bugün gördüm ama gümrükte takılır mı falan bilmiyorum bir de zaten galiba Temu AliExpress falan kullanamayacağız yeni yasa gelmiş diye duydum sence en iyi tercih nasıl olur?
Hocam o vakit easy x15 veya bitdo 2c arasında tercih yapabilirsiniz, easysmx x15 1500 lira dolayında sarı sitede bulunuyor.

İkisi arasından hangisi hocam birde cyclone 2 için çıkmaya değer mi sizce birde tetik titreşim yok diye duymuştum
Tetikte titreşim yok evet ama çoğu kolda da yok zaten, gene de eski kolum g7 ye göre bi eksiklik hissetmedim değil. Titreşim hissiyatı buna rağmen hoşuma gidiyor. Kalan özellikleri için bence değer uzun ömürlü güzel bir kol, mekanik tuşların kullanım hissiyatı ayrı oluyor membran tuşlara göre. Daha bir sürü özelliği var bakmanızı öneririm. Diğer iki kol arasında bence bir tık yazı turaya kalıyor ama garanti kısmına önem verirseniz bitdo 2c gizala ile daha çok öne çıkıyor, diğerinde garanti yok malesef

Tetikte titreşim yok evet ama çoğu kolda da yok zaten, gene de eski kolum g7'ye göre bir eksiklik hissetmedim değil. Titreşim hissiyatı buna rağmen hoşuma gidiyor. Kalan özellikleri için bence değer uzun ömürlü güzel bir kol, mekanik tuşların kullanım hissiyatı ayrı oluyor membran tuşlara göre. Daha bir sürü özelliği var bakmanızı öneririm. Diğer iki kol arasında bence bir tık yazı turaya kalıyor ama garanti kısmına önem verirseniz BitDo 2C gizala ile daha çok öne çıkıyor, diğerinde garanti yok maalesef.

Cyclone 2 ve super Nova farkları nedir hocam biliyor musunuz?

Cyclone 2 ve super Nova farkları nedir hocam biliyor musunuz?
Cyclone 2'de tmr joystickler var daha yeni ve batarya ömrünü daha az tüketen gene de hall effect kadar uzun ömürlü ve daha hassas işlemler yapmaya olanak sağlayan bir teknoloji, supernova da hall effect var gene güzel ve uzun ömürlü bir teknoloji aldığınıza pişman etmez. Cyclone 2de ön yüzdeki abxy ve dpad mekanik tuşlar basım hissiyatı güzel gerçekten, supernovada membran tuşlar bulunuyor ömrü mekanik tuşlardan daha kısa lakin gene uzun süre götürür bence basım hissiyatı membran tuşlarda genel olarak ortalama mekanik kadar güzel olmuyorlar, cyclone 2de tetik kilit mekanizması var tetikleri mouse click tetiğe çeviriyorken supernovada yok ama ikisinde de tuş kombinasyonuyla hareket ettirdiğinizde sanki kilit varmışcasına fps oyunlarında ateş edebileceğiniz şekilde ayarlayan bir tuş kombinasyonu var. Genel olarak farkları bunlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı