8BitDo Ultimate 2C vs Xbox 9.nesil

610052

Hectopat
Şu an PC de DualShock 4 kullanıyorum ama çoğu oyunda Layout'u Xbox koluna göre olduğu için bazen sıkıntı oluyor, bir yandan da değişiklik olsun diye yeni bir kontrolcü almaya karar verdim. Ultimate 2C ve Xbox 9.nel arasında hangisini önerirsiniz? İkisini de kullanıp deneyimlemiş birisi aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an PC de DualShock 4 kullanıyorum ama çoğu oyunda Layout'u Xbox koluna göre olduğu için bazen sıkıntı oluyor, bir yandan da değişiklik olsun diye yeni bir kontrolcü almaya karar verdim. Ultimate 2C ve Xbox 9.nel arasında hangisini önerirsiniz? İkisini de kullanıp deneyimlemiş birisi aydınlatırsa sevinirim.

Fiyatları ne durumda bilmiyorum ama fiyatları aynı ise veya daha az ise 8BitDo ikisini de deneyimledim.8BitDo hem daha kaliteli hissettiriyor hem de R2 tuşu vesaire yaylı gibi yani tak diye geri çekilmiyor.

Xbox kolu sahibi olarak konuşuyorum: Masraflı. Bluetooth ile kullanmak istersen xbox wireless alacaksın. Zaten alete para veriyorum niye titreşim modu ve kulaklığın jak girişi için wireless para veriyorum arkadaş. Bunları kullanmak için kablolu kullanmak zorunda kalıyorsun. Bu devirde kablo ne arkadaş. 3000 TL veriyorum zaten. Dünyanın en saçma sapan işi.

Xbox kolu sahibi olarak konuşuyorum: Masraflı. Bluetooth ile kullanmak istersen Xbox Wireless alacaksın. Zaten alete para veriyorum niye titreşim modu ve kulaklığın jak girişi için Wireless para veriyorum arkadaş. Bunları kullanmak için kablolu kullanmak zorunda kalıyorsun. Bu devirde kablo ne arkadaş. 3000 TL veriyorum zaten. dünyanın en saçma sapan işi.

9. nesil kullandım ve kablosuzda (donglesiz) titreşimi gayet iyi kullandım. Pil masrafı var sadece 9. nesilde. Masa başında oynayacağım zaman kabloyla onun harici yatağıma uzanıp vs. oynamak istediğimde Bluetooth ile kullanıyorum. Pil şarj aleti alırsanda bu masraf kökten kalkıyor zaten.

9. nesil kullandım ve kablosuzda (donglesiz) titreşimi gayet iyi kullandım. Pil masrafı var sadece 9. nesilde. Masa başında oynayacağım zaman kabloyla onun harici yatağıma uzanıp vs. oynamak istediğimde Bluetooth ile kullanıyorum. Pil şarj aleti alırsanda bu masraf kökten kalkıyor zaten.
Dostum kolu aldım. 3000 bin TL + Şarj kiti 1000 bin TL+ Bluetooth 1500 TL= 4500 TL geliyor bir zammet kalmasın.🤨

Xbox kolu önermem. Gamesir cyclone 2, machenike g5 pro v2 en mantıklı kollar. 1600e alacağınız fantech shooter III, machenike g1 pro, 8bitdo 2c vb kollar 10 kat daha mantıklıyken xbox koluna verecek para varken gamesir cyclone 2 alıp uzun ömürlü kullanmak bence en mantıklı karar olacaktır. Tr içi fiyatının hakkını en çok veren kol bence kendisidir şu anda. Aktif kullanmaktayım

Dostum kolu aldım. 3000 bin TL + şarj kiti 1000 bin TL+ Bluetooth 1500 TL= 4500 TL geliyor bir zammet kalmasın.🤨

Almayaydın o zaman? Bluetooth'a nasıl para verebildin merak ediyorum. Kolun kendisi zaten Bluetooth'lu. PC'ye dongle almak istesen bile 200-300₺'ye çözüyorsun. Boş yere rezil etmene gerek yok kendini.

Xbox kolu almanın tek avantajı xbox konsolunda oyun oynayabilmektir. Başka avantajı yoktur. O kola vereceğiniz paraya xbox lisanslı konsolda da oynayabileceğiniz başka kollar da alabilirsiniz. Örnek olarak 8bitdo ultimate xbox, gamesir kaleid, gamesir g7he, ne kadar önermesem de daha ucuza gelen power a kolları, turtle beach kolları ve liste uzar gider. Xbox koluna o para verilmez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı