8BitDo Ultimate 2C vs Xbox 9.nesil

Almayaydın o zaman? Bluetooth'a nasıl para verebildin merak ediyorum. Kolun kendisi zaten Bluetooth'lu. PC'ye dongle almak istesen bile 200-300₺'ye çözüyorsun. Boş yere rezil etmene gerek yok kendini.
Dostum xbox kollunun tam anlamıyla kullanmak istiyorsan 5 bin TL parayı cepten çıkarman lazım. Xboxın kendi wireless almasan diğer Pc de olan veya sonradan takıtığın bluetooth adaptörlerine bağladığın kolda titreşim modu aktif olmuyor. Kulaklık jak kullanamıyorsun. Buraya kaadar yazdıklarımın neyini anlamıyorsun merak ettim. Büyük ihtimalle kol sende yok bu yüzden bu konuda boş yorum yapma.
Konu başladığına bak öyle yorum yok bir tanesi 2 bin TL çok güzel deneyim sunarken diğeri 5 bin TL deneyim sunuyor.
Kol bana Xbox Series X den geldiği için orada bu özellikleri kullanabiliyorsun kol xbox ile çok güzel bir deneyim fakat PC kısmında aynı deneyimi alamıyorsun.

Yanında dongle bile gelmeyen alsan dahi piyasa standardı olan 1000hz hızı vermeyen, hall effect, Tmr gibi teknolojilerden yoksun, ölü bölgesi fazla, pili dahi olmayan piyasada hala satılmasının tek sebebi xbox ismiyle satılması olan bir kolu önermeye gerek olmadığını anlaması lazım insanların. Bu fiyata almak parayı boşa harcamaktır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı