8BitDo Ultimate 2C Wireless gecikme yapıyor mu?

Daha fazla  
Selamlar herkese, 8BitDo Ultimate 2C Wireless almayı düşünüyorum fakat aklıma birkaç soru takıldı, şu an da kullandığım Gamepad'de (F710) uzatma kablosuyla USB'yi takip kullanmazsam kopmalar yaşıyorum tuşları vs. geç algılıyor bunda da aynı sorunun olup olmadığını merak ediyorum. Eğer varsa 8BitDo Ultimate 2C wired yani kablolu olan modelini almayı düşünebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese, 8BitDo Ultimate 2C Wireless almayı düşünüyorum fakat aklıma birkaç soru takıldı, şu an da kullandığım Gamepad'de (F710) uzatma kablosuyla USB'yi takip kullanmazsam kopmalar yaşıyorum tuşları vs. geç algılıyor bunda da aynı sorunun olup olmadığını merak ediyorum. Eğer varsa 8BitDo Ultimate 2C wired yani kablolu olan modelini almayı düşünebilirim.
Gecikme olmaz. F710 dediğin mağara devrinden kalma gamepad zaten.

Yapmıyor merak etme. Hem çekim mesafesi iyi hem de gecikme olmuyor.

Hocam size ulaşmış mıydı, tüm forum inceleme bekliyor valla (belki sadece ben de olabilirim). Düz ultimate ile arasındaki farkları merak ediyorum, hangisi daha mantıklı. Dock ve hall effect düz de mevcut.

Hocam size ulaşmış mıydı, tüm forum inceleme bekliyor vallahi (belki sadece ben de olabilirim). Düz Ultimate ile arasındaki farkları merak ediyorum, hangisi daha mantıklı. Dock ve hall effect düz de mevcut.

Bende Ultimate modeli var sıkıntısız kullanıyorum şimdiye kadar bağlantı problemi hiç yaşamadım odanın her yerinden rahat rahat oyunumu oynuyorum. Bu modelinde iyi olduğunu düşünüyorum.

Bende Ultimate modeli var sıkıntısız kullanıyorum şimdiye kadar bağlantı problemi hiç yaşamadım odanın her yerinden rahat rahat oyunumu oynuyorum. Bu modelinde iyi olduğunu düşünüyorum.
2C daha yeni olduğundan bir de Dpad güncellemişler sanırım. Muhtemelen daha uygun diye ona kaydım gibi ama docklu ultimate de müthiş. 2200 civarı geliyordu sanırım aliexpresste, 2C yi bekliyorum ne kadara gelecek diye.

Gecikme olmaz. F710 dediğin mağara devrinden kalma gamepad zaten.

Teşekkürler değerli cevaplarınız için :)

Peki ya kablolu ile kablosuz model arasındaki tek fark kablo mu yani sadece etken olarak, herhangi bir kullanış hızını etkileme olayı yok mudur?

2C daha yeni olduğundan bir de dpad güncellemişler sanırım. Muhtemelen daha uygun diye ona kaydım gibi ama docklu Ultimate de müthiş. 2200 civarı geliyordu sanırım AliExpress'te, 2C'yi bekliyorum ne kadara gelecek diye.

Ultimate 2C 1350TL Banggood üzerinden alabilirsiniz ben 1200TL'ye aldım şu an stokta yok galiba ayın 9'unda kargoya verileceği söyleniyor.

Bu arada Dock'lu almanızı tavsiye ederim şu ana kadar hiç şarj sıkıntısı çekmedim. Oyunumu oynadıktan sonra Dock'a koyuyorum fullüyor. Tekrar Full şarj ile oynuyorum. Diğer türlü eziyet gibi gelirdi vallaha.😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı