Elektronik 8BitDo Ultimate C 2.4G 840 TL!

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13

Piyasası 1.250, 1.300 TL olan bir ürün normalde. Fiyat aşırı iyi. Alınır. En son 8 veya 9 ay önce bu fiyata düşmüş.

Yeni tarayıcı kurun, ip adresinizi değiştirin (modemi kapat aç yapın) ve user-agent'i değiştirin. Kart numarası farklı olsun, telefon numarası da farklı olsun.

Şu Xbox kontrolcüsüyle kıyaslanan ürün değil mi? Dongle ile geliyor ve şarjlıdır umarım, 1000 TL'ye kadar daha iyisi bulunur mu? Öylesine bakınırken duymuştum bu markayı, alacağım galiba teşekkürler.

Hayır bulamazsınız daha iyisini. Şarjlı evet, dongle ile geliyor.

Hayır bulamazsınız daha iyisini. Şarjlı evet, dongle ile geliyor.
Normalde elektronik ürün alırken asla incelemelere bakmadan almam ancak daha öncesinede az buçuk rastgeldiğim ve şu an bakacak fırsatım olmadığı için alıyorum. Şu saatte ATM'ye gideceğim, indirimi kaçırmayalım teşekkürler.

İndirim 24 Haziran'da bitecek gözüküyor, yarına stoğu bitmez umarım.

Son düzenleme:
Hocam almak istiyorum fakat elime cok kaba gelecek diye tereddutteyim

930 lira mi ne tutuyor extra bişey varmı kupon fln 840a düşmedi

Dolar cinsinden alırsam biraz daha düşüyor hocam 26 dolar gösteriyor bende
Zaten kendi fiyatı 538 390-400 civarı vergi var yine dediğim fiyata geliyor dolar cinsi alınca kendi fiyatı 850 oluyo hemde kart komisyonuda biniyor daha pahalı olmuyor mu, yanlışım mi var

Hocam almak istiyorum fakat elime cok kaba gelecek diye tereddutteyim
8Bitdo Ultimate Wired (Xbox) modelini kullanıyorum. Sanırım aynı boyut ve tasarıma sahipler. Bende ben 9. nesil hem de bu var. 9. nesil Xbox koluna göre kaba değil fakat onun kadar rahat da değil. İlk bir hafta tutuş şekli garip geldi fakat daha sonra konforuna alıştım. Bence bu kontrolcü için tasarım fazla göze batan birşey değil. Çoğunluğa uygun ve rahat bir tasarıma sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…