Elektronik 8BitDo Ultimate C 2.4G 840 TL!

Merhaba kol test sitesinde bu şekilde görünmeye başladı, bazı tuslar hiçbir şekilde işlemiyor veya farklı şekilde işliyor bazen 2. oyuncu olarak gözüküyor kol, lt ve RT' tuşlarından'da gıcırdama sesi gelmeye başladı ne yapmalıyım? Bulduğum kadarıyla sıfırlamayı denedim tekrar eşleştirmeyi denedim lakin hiçbiri çözüm olmadı.

Hocam ne olmuş böyle buna iade edin.

Hocam şımdı temiz kafayla tersine yaptım her şeyi ve düzelttim :D ama alttaki tuşlardan hala gıcırdama sesi geliyor o ne olacak.

Al tuşlar neresi hocam ben ultime Pro olanını kullanıyorum aktif olarak son 3 gündür AC odysse oynuyorum problem yaşamadım sadece Xbox gamepadden geçtiğim için arka tuşlar bana biraz garip hissettirdi ayrıca joystickler biraz daha ağır yani Xbox gamepad joystickleri çok daha kaygan gibi rahat hareket ediyor bu biraz daha DualSense joystick gibi ağır ama ben alıştım ve memnunum :D

Al tuşlar neresi hocam ben ultime Pro olanını kullanıyorum aktif olarak son 3 gündür AC odysse oynuyorum problem yaşamadım sadece Xbox gamepadden geçtiğim için arka tuşlar bana biraz garip hissettirdi ayrıca joystickler biraz daha ağır yani Xbox gamepad joystickleri çok daha kaygan gibi rahat hareket ediyor bu biraz daha DualSense joystick gibi ağır ama ben alıştım ve memnunum :D

Lt ve RT tuşları hocam kullanırken gıcırdıyorlar.

Bu indirimden birkaç gun sonra bende machenike G5 Pro sipariş vermistim geldi. Bu da olu bolge testi

1720540848067.png

Bu indirimden birkaç gun sonra bende machenike G5 Pro sipariş vermistim geldi. Bu da olu bolge testi.

Eki Görüntüle 2247076

Bu hiç inandırıcı gelmiyor bana sıfır GameSir 2.0 AVG verirken sıfır daha iyi bir gamepad 5-6 veriyor her şeyi geçtim 2 yıldır aktif olarak kullandığım gamepad bile 6 yani bunun bir açıklaması yok.

Bu hiç inandırıcı gelmiyor bana sıfır GameSir 2.0 AVG verirken sıfır daha iyi bir gamepad 5-6 veriyor her şeyi geçtim 2 yıldır aktif olarak kullandığım gamepad bile 6 yani bunun bir açıklaması yok.

Bilmiyorum ama kendi programinda Deadzone'u farkli sekillere donusturebiliyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
0.2'de muhtemelen yazilimsal bir seyle yapilmis olabilir. Tam emin degilim.

Hall Effect olduğu içindir diye tahmin ediyorum.
@isdalwa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı