Elektronik 8BitDo Ultimate C 2.4G 840 TL!

@382019 hocam sizce Gamesir nova lite 8bitdo yerine alınır mı? 8bitdo yu almak istiyorum aslında ama RB-LB tuşları çok ses yapıyor. Aralarında ciddi fark yoksa Gamesir i almak isterim.

8BitDo Ultimate'in yeni sürümünde var yalnızca. Linkteki 8BitDo Ultimate C sürümü. Hall efect olan:8 Hall Ultimate kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Hall etkisi

O zaman GameSir almak çok daha mantıklı değil mi?
Burada hall effect var diye belirmiş.

1500'e 9. Nesil Xbox'ı internetten mi alıyorsunuz?
Almanyaya vardım. Saturnde Kabloyla beraber 46 Euroya düşmüştü 1 ay içerisinde tekrar düşer diye düşünüyorum 2 tane alacağım vergi iadesiyle falan zaten daha da düşüyor. Bu sanırsam 9. Nesil diye biliyorum. En yakın zamanda uğrayıp alırım. Söylerim ona göre.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240622_200150_Chrome.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 110
Ben de 8bitdo sipariş vermiştim. Sonrasında Gamesir'ün renkleri daha çok hoşuma gittiği için iptal edip Gamesir sipariş verdim.

8bitdo yu iptal ettim nasy ile para ne zaman gelir tahmini.

dostlar uzun uzun okudum ama aklıma bir soru takıldı Gamesir mi alınmalı 8bitdo mu ? ayrıca şarj olayını nasıl halledicez amerika tipi adaptörle mi geliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…