Doğrudurda ben her zaman amazondan almaya çalışırımGeçen Banggood'da 700 TL'ydi
Banggood'da daha ucuz 117 TL indirim ile bu arada:
8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi
Only US$37.94, buy best 8bitdo ultimate c wireless 2.4g game controller for pc windows 10 11 steam deck for raspberry pi sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Xbox 8. Nesil koldan çok daha üstün ürün.
8. Nesil'i eziyor hocam Ultimate C. 9. Nesil'i de Ultimate eziyor, C olmayanı. O da geçen Banggood'da 1.500 idi.
Çok satıyor diye fiyatını hak mı edecek?Kim diyor eziyor diye hocamher şeyi geçtim sizin tabiriniz ile ezilen bir Xbox gamepad dünyada deli gibi satıyor aynı şekilde TR de satıyor çok fazla nasıl bir ezilme bu tam olarak açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
Biraz abartmışsın sanki bu fiyatlara F310 satılıyor.
Çok satıyor diye fiyatını hak mı edecek?
Mesela, Gamepower Rampage vb çok satıyor. İyi mi şimdi bu?Hocam temiz 8.nesil 9.nesil cihazlar var sahibinden neden sıfır alayımki zorunda değilim onun haricinde haklısınız o cihazlar o fiyatlarda şans verilebilir bu cihazlara.
Aynısını NVIDIA yaptılar hocam boş iş bunlar satan bir şey varsa kalitelidir kötü bir şeyin çok sattığını gördünüzmü 1-2 tane belki vardır neden alsınlar kötü olan ürünü insanlar ayrıca resmi olarak güncelleme desteği sunan büyük firma varken aynı şekilde garanti ismini sadece forumda gördüğüm bir markayı tercih edeğim Avrupa'da olsak alırdım şans verirdim oranın ekonomik şartları yüzünden ama maalesef TR de öyle bir cihaz alınca kullanmak zorundasın çünkü yenisini alamıyorsun ekonomin el vermiyor buna.
Mesela, Gamepower Rampage vb çok satıyor. İyi mi şimdi bu?
Çok mu satıyorTR de satar hocam dünyada Rampage kullanan biri var mı genelde bu arada Rampage Avrupa bayisi var mı burada bile ürün değişimi yapmıyor tamir ediyorlar
Peki bu ne o zamanSatan bir şey varsa kalitelidir kötü bir şeyin çok sattığını gördünüz mü?
Peki bu ne o zaman?
Ben rampage iyi mi dedim şimdiTR de satar normal değil mi hocam cidden yazdıklarınız düşünüyor musunuz bilmiyorum ama Rampage dediğiniz ürün TR'de satar ekonomi kalmışmı ülkede yabancıların 40-50 dolara aldıkları mouse TR'de 3K bunlar normal şeyler değil Rampage kullanan kişiler durumları olmadıkları için kullanıyorlar sor bakalım paran olsa Rampage kullanır mısın diye kullanırsa helal olsun ne diyeyim
Rampage vb. markalar kendi tasarımları bile yok adamakıllı başkalarının ürünlerine logo basıyorlar buyurun konuyu okuyun biraz
Rampage Ürünleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Genel olarak Rampage ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben bir Rampage kullanıcısı olarak smx-r2 mouse, SN-R10 kulaklığı 3 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyordum yeniledim şu an fakat ürünler hakkında düşüncenizi merak etttim. Bazıları Çinde üretilen ürünlere logolarını basıp satıyorlar falan...www.technopat.net
Ben Rampage iyi mi dedim şimdi?