D DothRookie Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #91 fdman dedi: Benim de bugün ulaştı. Analogları vs. kaliteli. Tek sevmediğim yanı gamepad titrerken RB ve LB tuşları horon tepiyor ve ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Titreşim nasıl kapatılıyor hocam?
fdman dedi: Benim de bugün ulaştı. Analogları vs. kaliteli. Tek sevmediğim yanı gamepad titrerken RB ve LB tuşları horon tepiyor ve ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Titreşim nasıl kapatılıyor hocam?
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #92 DothRookie dedi: Titreşim nasıl kapatılıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından veya kullandığınız oyun platformu ayarlarından kapatabilirsiniz.
DothRookie dedi: Titreşim nasıl kapatılıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından veya kullandığınız oyun platformu ayarlarından kapatabilirsiniz.
D DothRookie Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #93 fdman dedi: Oyun ayarlarından veya kullandığınız oyun platformu ayarlarından kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Kendi kapatma tuşu yok anladığım kadarıyla. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2023
fdman dedi: Oyun ayarlarından veya kullandığınız oyun platformu ayarlarından kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Kendi kapatma tuşu yok anladığım kadarıyla.
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 311 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #94 DothRookie dedi: Teşekkür ederim hocam. Kendi kapatma tuşu yok anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla birlikte bilgisayar için uygulaması var. O uygulama üzerinden belki titreşim kapatma özelliği vardır. Daha yükleme imkanım olmadı. Program: 8BitDo Ultimate Controller with Charging Dock Ultimate Software - Support - 8BitDo
DothRookie dedi: Teşekkür ederim hocam. Kendi kapatma tuşu yok anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla birlikte bilgisayar için uygulaması var. O uygulama üzerinden belki titreşim kapatma özelliği vardır. Daha yükleme imkanım olmadı. Program: 8BitDo Ultimate Controller with Charging Dock Ultimate Software - Support - 8BitDo
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 19 Kasım 2023 #95 fdman dedi: Emin olmamakla birlikte bilgisayar için uygulaması var. O uygulama üzerinden belki titreşim kapatma özelliği vardır. Daha yükleme imkanım olmadı. Program: 8BitDo Ultimate Controller with Charging Dock Ultimate Software - Support - 8BitDo Genişletmek için tıkla... Yazılımdan ayarlanıyor evet, seviyesini de ayarlayabiliyorsunuz. Butonların atamaları falan da yapılabiliyor buradan. Küçük bir ekleme, titreşimi 3'ün üstünde kullanmayın bence. Dediğiniz gibi RB-LB horon tepiyor biraz. 3 en sorunsuz seviye gibi.
fdman dedi: Emin olmamakla birlikte bilgisayar için uygulaması var. O uygulama üzerinden belki titreşim kapatma özelliği vardır. Daha yükleme imkanım olmadı. Program: 8BitDo Ultimate Controller with Charging Dock Ultimate Software - Support - 8BitDo Genişletmek için tıkla... Yazılımdan ayarlanıyor evet, seviyesini de ayarlayabiliyorsunuz. Butonların atamaları falan da yapılabiliyor buradan. Küçük bir ekleme, titreşimi 3'ün üstünde kullanmayın bence. Dediğiniz gibi RB-LB horon tepiyor biraz. 3 en sorunsuz seviye gibi.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 19 Kasım 2023 #96 Satın almadığıma çok pişman oldum ya bir daha indirime girer mi acaba?
Emir Gürbüz Hectopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 19 20 Kasım 2023 #97 Ürünü eline ulaşanlar gümrük vergisi ödedi mi? Ödediyse ne kadar ödediniz söylebilir misiniz?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 20 Kasım 2023 #98 Emir Gürbüz dedi: Ürünü eline ulaşanlar gümrük vergisi ödedi mi? Ödediyse ne kadar ödediniz söylebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gümrük vergisini peşin ödüyorsun.
Emir Gürbüz dedi: Ürünü eline ulaşanlar gümrük vergisi ödedi mi? Ödediyse ne kadar ödediniz söylebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gümrük vergisini peşin ödüyorsun.
Emir Gürbüz Hectopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 19 20 Kasım 2023 #99 Marla Singer dedi: Gümrük vergisini peşin ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
S Sbright Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #100 Stebph dedi: Yazılımdan ayarlanıyor evet, seviyesini de ayarlayabiliyorsunuz. Butonların atamaları falan da yapılabiliyor buradan. Küçük bir ekleme, titreşimi 3'ün üstünde kullanmayın bence. Dediğiniz gibi RB-LB horon tepiyor biraz. 3 en sorunsuz seviye gibi. Genişletmek için tıkla... Yazılımı açtım kontrolcüyü usb ile taktım fakat program algılamadı. Sizde böyle bir problem oldu mu
Stebph dedi: Yazılımdan ayarlanıyor evet, seviyesini de ayarlayabiliyorsunuz. Butonların atamaları falan da yapılabiliyor buradan. Küçük bir ekleme, titreşimi 3'ün üstünde kullanmayın bence. Dediğiniz gibi RB-LB horon tepiyor biraz. 3 en sorunsuz seviye gibi. Genişletmek için tıkla... Yazılımı açtım kontrolcüyü usb ile taktım fakat program algılamadı. Sizde böyle bir problem oldu mu