8BitDo Ultimate C alınır mı?

Gizala'da daha ucuza buldum.

8BitDo Ultimate Wired kullandım. Sol analogda sorun çıkınca servise gönderdim, sonra olmadı vesaire derken fiyat farkını verip aynı ürünün kablosuzunu aldım. İkisinden de gayet memnundum.
Gerçi benim kullandığım ürün farklı bir 8BitDo ama ben çok beğendim. Öznel olarak Dpad'in dokusunu çok sevdim. Çocukken "ateri" oynarkenki Dpad dokusuyla aynı neredeyse.

Alırken Banggood'dan al, kupon ile daha ucuza gelir. AliExpress'ten alınmasını önermem; iade konusunda çok sıkıntılılar. Ürün bozuk çıksa bile satıcı iadeyi reddedebilir, ve eğer beğenmediyseniz vergi iadesi alamazsınız. Bu da 1200 liralık bir üründen en fazla 800 lira iade almak demek. İşin doğrusu, Banggood her türlü daha iyi ve kaliteli bir platformdur.

Alırken Banggood'dan al, kupon ile daha ucuza gelir. AliExpress'ten alınmasını önermem; iade konusunda çok sıkıntılılar. Ürün bozuk çıksa bile satıcı iadeyi reddedebilir, ve eğer beğenmediyseniz vergi iadesi alamazsınız. Bu da 1200 liralık bir üründen en fazla 800 lira iade almak demek. İşin doğrusu, Banggood her türlü daha iyi ve kaliteli bir platformdur.
hocam banggood'dan ben de GameSir G7 SE almayı düşünoyurum indirimlerle 1600tl civarına geliyor. Burada görevler dahil diyor fiyat için. Aldıktan sonra ekstra bi vergi ödeme gibi durum çıkar mı?

Hocam Banggood'dan ben de GameSir G7 SE almayı düşünoyurum indirimlerle 1600TL civarına geliyor. Burada görevler dahil diyor fiyat için. Aldıktan sonra ekstra bir vergi ödeme gibi durum çıkar mı?

Merhaba görevler dahil demek alırken vergi ödediğin anlamına gelir ve ekstra vergi çıkarmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı