8BitDo Ultimate C Bluetooth bilgisayara bağlanmıyor

Phobla

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060
i5 14500hx
16gb ddr5 5600mhz
Meslek
öğrenci
8BitDo Ultimate C Bluetooth kontrolcü satın aldım fakat bilgisayarıma Bluetooth ile bağlayamıyorum (bilgisayarımda Bluetooth var) fakat telefonuma bağlanabiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

8BitDo Ultimate C Bluetooth kontrolcü satın aldım fakat bilgisayarıma Bluetooth ile bağlayamıyorum (bilgisayarımda Bluetooth var) fakat telefonuma bağlanabiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bilgisayarınızdaki bluetooth dahili mi yoksa USB bluetooth adaptörü mü kullanıyorsunuz? Bluetooth sürücülerini ve 8BitDo'yu güncellemeyi denediniz mi?

@chaturanga leptop kullanıyorum bluetooth dahili var ve benim kolumda yazılım yok

Hocam yazılım yok ne demek, yazılımı olmayan kol olur mu? 8BitDo'nun destek sayfasında kolunuza uygun olan yazılımı kurun, kabloyla bağlayın varsa bir güncelleme falan yükleyin.

Hocam yazılım yok ne demek, yazılımı olmayan kol olur mu? 8BitDo'nun destek sayfasında kolunuza uygun olan yazılımı kurun, kabloyla bağlayın varsa bir güncelleme falan yükleyin.

Ustam Ultimate C'nin yazılım desteği yok.

O zaman başka bir bilgisayarda daha deneyin yine Bluetooth bağlanmıyorsa iade / değişim talep edin başka söyleyebileceğim bir şey yok çözüm adına yazılımsal desteği yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı