X xingnan Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 26 Eylül 2024 #1 GoW: Ragnarok oyununu 8BitDo Ultimate C oyun koluyla oynarken bu problemi yaşıyorum. Bu durumu yaşayıp çözen veya bir çözüm önerisi olan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GoW: Ragnarok oyununu 8BitDo Ultimate C oyun koluyla oynarken bu problemi yaşıyorum. Bu durumu yaşayıp çözen veya bir çözüm önerisi olan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 26 Eylül 2024 #2 xingnan dedi: GoW: Ragnarok oyununu 8BitDo Ultimate C oyun koluyla oynarken bu problemi yaşıyorum. Bu durumu yaşayıp çözen veya bir çözüm önerisi olan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başka oyunda oluyormu dualsensde görülen drift problemine benziyor Artı 0 Eksi
xingnan dedi: GoW: Ragnarok oyununu 8BitDo Ultimate C oyun koluyla oynarken bu problemi yaşıyorum. Bu durumu yaşayıp çözen veya bir çözüm önerisi olan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başka oyunda oluyormu dualsensde görülen drift problemine benziyor
KS KS X xingnan Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 26 Eylül 2024 #3 salamancalar dedi: Başka oyunda oluyormu dualsensde görülen drift problemine benziyor Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece bu oyunda var. Artı 0 Eksi
salamancalar dedi: Başka oyunda oluyormu dualsensde görülen drift problemine benziyor Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece bu oyunda var.