Yaratmaz.amazon 1 sıkıntı yaratırmı?
hocam kablolusu ve kablosuzu arasında input lag farklı olurmu ?
Hocam kablolusu ve kablosuzu arasında input lag farklı olur mu?
çok sagolun hocamTürkiye'den almak istersen attığım link üzerinden alabilirsin. Gizala güvenilirdir.
![]()
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch - 1,229.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch ,www.gizala.com.tr
Türkiye'den almak istersen attığım link üzerinden alabilirsin. Gizala güvenilirdir.
![]()
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch - 1,229.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Kablosuz Controller Nintendo Switch ,www.gizala.com.tr
Onu değil.Türkiye'den almak istersen attığım link üzerinden alabilirsin. Gizala güvenilirdir.
![]()
Onu değil.
![]()
8Bitdo Ultimate C 2.4g Kablosuz Controller, Windows PC, Android, Steam Deck & Raspberry Pi Lila Mor - 1,499.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate C 2.4g Kablosuz Controller, Windows PC, Android, Steam Deck & Raspberry Pi Lila Mor ,www.gizala.com.tr
Bunu almalı.
ne farkı varki?Evet buydu yanlış atmışım![]()
Bluetooth olanının PC desteği yok. Nintendo için o.ne farkı varki?
tamamdır hocam sagolunBluetooth olanının PC desteği yok. Nintendo için o.
?çok sagolun hocam
Son 1 sorum olacak da ben bu zaman a kadar hep PS kollarında oyun oynadım, bu kolu aldıktan sonra alog yeri bana çok farklı veya zor gelir mi? Diğer analog kadar rahat olabilir miyim FIFA oynarken?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.