Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 743 Makaleler 2 Çözümler 4 9 Eylül 2024 #1 Steam'de ve bir test sitesinde kontrol ettim tuşlarda vs problem yok fakat oyunlarda görmüyor. Bayağıdır kullanıyor, ilk defa başıma geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2024
Steam'de ve bir test sitesinde kontrol ettim tuşlarda vs problem yok fakat oyunlarda görmüyor. Bayağıdır kullanıyor, ilk defa başıma geldi.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 9 Eylül 2024 #2 Racoon dedi: Steam'de ve bir test sitesinde kontrol ettim tuşlarda vs problem yok fakat oyunlarda görmüyor. Bayağıdır kullanıyor, ilk defa başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Kablolu ise kabloya bir bakın kablosuzsa kablolu deneyin. Steam'deki gamepad ayarlarına bir bakın bir de driverı yeniden kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Racoon dedi: Steam'de ve bir test sitesinde kontrol ettim tuşlarda vs problem yok fakat oyunlarda görmüyor. Bayağıdır kullanıyor, ilk defa başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Kablolu ise kabloya bir bakın kablosuzsa kablolu deneyin. Steam'deki gamepad ayarlarına bir bakın bir de driverı yeniden kurmayı deneyin.
Symx Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 583 Çözümler 13 9 Eylül 2024 #3 Oyundayken Home + X ya da Home + B tuşlarını bir deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 743 Makaleler 2 Çözümler 4 9 Eylül 2024 #4 ATTILA453 dedi: Kablolu ise kabloya bir bakın kablosuzsa kablolu deneyin. Steam'deki gamepad ayarlarına bir bakın bir de driverı yeniden kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Driverı nereden buracağımı bilmiyorum kablosuz versiyonu kablolu şekilde de aynı çalışmıyor. Symx dedi: Oyundayken Home + X ya da Home + b tuşlarını bir deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor. Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Kablolu ise kabloya bir bakın kablosuzsa kablolu deneyin. Steam'deki gamepad ayarlarına bir bakın bir de driverı yeniden kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Driverı nereden buracağımı bilmiyorum kablosuz versiyonu kablolu şekilde de aynı çalışmıyor. Symx dedi: Oyundayken Home + X ya da Home + b tuşlarını bir deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 9 Eylül 2024 #5 Racoon dedi: Driverı nereden buracağımı bilmiyorum kablosuz versiyonu kablolu şekilde de aynı çalışmıyor. İşe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Buradan cihazınızı yazıp uygun driverı indirin. Artı 0 Eksi
Racoon dedi: Driverı nereden buracağımı bilmiyorum kablosuz versiyonu kablolu şekilde de aynı çalışmıyor. İşe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Buradan cihazınızı yazıp uygun driverı indirin.
KS KS Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 743 Makaleler 2 Çözümler 4 9 Eylül 2024 #6 ATTILA453 dedi: Buradan cihazınızı yazıp uygun driverı indirin. Genişletmek için tıkla... Zaten güncelmiş. ATTILA453 dedi: Kablolu ise kabloya bir bakın kablosuzsa kablolu deneyin. Steam'deki gamepad ayarlarına bir bakın bir de driverı yeniden kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... ATTILA453 dedi: Buradan cihazınızı yazıp uygun driverı indirin. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 4'te çalışıyor şu an fakat Xbox'dan NieR:Automata oyununda hala aynı. Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Buradan cihazınızı yazıp uygun driverı indirin. Genişletmek için tıkla... Zaten güncelmiş. ATTILA453 dedi: Kablolu ise kabloya bir bakın kablosuzsa kablolu deneyin. Steam'deki gamepad ayarlarına bir bakın bir de driverı yeniden kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... ATTILA453 dedi: Buradan cihazınızı yazıp uygun driverı indirin. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 4'te çalışıyor şu an fakat Xbox'dan NieR:Automata oyununda hala aynı.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 9 Eylül 2024 #7 Racoon dedi: Zaten güncelmiş. Forza Horizon 4'te çalışıyor şu an fakat Xbox'dan NieR: Automata oyununda hala aynı. Genişletmek için tıkla... Diğer hiçbir oyunda yaşamıyorsanız oyun desteklemiyordur. Steam'den baktığımda kısmı kontrolcü desteği yazıyor. Artı 0 Eksi
Racoon dedi: Zaten güncelmiş. Forza Horizon 4'te çalışıyor şu an fakat Xbox'dan NieR: Automata oyununda hala aynı. Genişletmek için tıkla... Diğer hiçbir oyunda yaşamıyorsanız oyun desteklemiyordur. Steam'den baktığımda kısmı kontrolcü desteği yazıyor.
KS KS Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 743 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Eylül 2024 #8 ATTILA453 dedi: Diğer hiçbir oyunda yaşamıyorsanız oyun desteklemiyordur. Steam'den baktığımda kısmı kontrolcü desteği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Xbox'daki oyunlarda yaşıyordum önceden 3 saat oynamıştım çalışıyordu şu an düzeldi y tuşu ile başlatmaya aynı anda basmıştım sanırım. Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Diğer hiçbir oyunda yaşamıyorsanız oyun desteklemiyordur. Steam'den baktığımda kısmı kontrolcü desteği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Xbox'daki oyunlarda yaşıyordum önceden 3 saat oynamıştım çalışıyordu şu an düzeldi y tuşu ile başlatmaya aynı anda basmıştım sanırım.