8Bitdo Ultimate C vs Gamesir Nova Lite vs Machenike G5 Pro

Bütçem 1000 TL eğer değecekse maksimum 1600 liralara kadar çıkabilirim. Daha üstü imkansız.

8Bitdo Ultimate C (Her şey dahil 1300 TL)

Gamesir Nova Lite (Her şey dahil 1000 TL)

Machenike G5 Pro (Her şey dahil 1600 TL)

Ayrıca PC için alıyorum. Seçimlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Machenike'yi bilmiyorum ama Gamesir alacağına 8Bitdo alabilirsin. Diğer arkadaşın dediği gibi Gamesir küçük fakat fiyatı arttırmak istemiyorsan Gamesir'de güzel gamepad.

Bütçem 1000 TL eğer değecekse maksimum 1600 liralara kadar çıkabilirim. Daha üstü imkansız.

8Bitdo Ultimate C (her şey dahil 1300 TL)

Gamesir Nova Lite (her şey dahil 1000 TL)

Machenike G5 Pro (her şey dahil 1600 TL)

Ayrıca PC için alıyorum. Seçimlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Paran yetiyorsa tabii ki de machenike bende machenike alacaktım ama vergilerle 1600 oluyormuş maaş yatınca Nova Lite alacağım.

Hocam kısmen gamepad koleksiyoneri olduğunuzu biliyorum. 8BitDo - GameSir ikilisi arasında fiyat farkına bakmaksızın hangisini seçersiniz.

Hocam bana sormamışsınız ama bence net Nova Lite çünkü deadzone oranları 8BitDo da %11 Zero deadzone modu ile 6 ya düşüyor Nova Lite da 2.8 ayrıca Marvel fanıysan Iron Man ve Kaptan Amerika temalı versiyonları da var Nova Lite'ın.

Hocam bana sormamışsınız ama bence net Nova Lite çünkü deadzone oranları 8BitDo da %11 Zero deadzone modu ile 6 ya düşüyor Nova Lite da 2.8 ayrıca Marvel fanıysan Iron Man ve Kaptan Amerika temalı versiyonları da var Nova Lite'ın.
Hocam yakın zamanda sizin de kontrolcülerle ilgili açtığınız konuyu takip etmiştim. Aralarında farklar var ama uçurum değil diye biliyorum. Nova Lite'nin nispeten küçük olması ve Ultimate C'nin tasarımı/bilinirliği yüzünden şu an Ultimate C ve Machenike arasındayım. 1000 liram var 300 çıkabilirim ama bir 300 daha çıkabilir miyim bilmiyorum. Yardımınız için sağ olun.

Hocam yakın zamanda sizin de kontrolcülerle ilgili açtığınız konuyu takip etmiştim. Aralarında farklar var ama uçurum değil diye biliyorum. Nova Lite'nin nispeten küçük olması ve Ultimate C'nin tasarımı/bilinirliği yüzünden şu an Ultimate C ve Machenike arasındayım. 1000 liram var 300 çıkabilirim ama bir 300 daha çıkabilir miyim bilmiyorum. Yardımınız için sağ olun.
Çıkabilirsen machenike al 300TL'yi verdiğine pişman edip üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı