Android TV box önerisi

  • Konuyu başlatan Askerr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 184

Askerr

Decapat
Katılım
7 Mart 2023
Mesajlar
344
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evde interneti bulunmayan normal televizyonum var ve bununla YouTube'a Chrome'a girmek, video ve film izlemek gibi şeyler yapmak istiyorum. Bunun için de Android TV box almayı düşündüm ama ne alsam çok kararsız kaldım. Bütçem en fazla 3500 ama 2000-2500 arasında bir ürün önerebilirseniz daha güzel olur. Teşekkürler.
 

Hocam bunda kasma, donma, ısınma çok fazla olduğu söyleniyor başka bir öneri varmı acaba
 
Hocam bunda kasma, donma, ısınma çok fazla olduğu söyleniyor, başka bir öneri var mı acaba?
Xiaomi 4K 2. Nesil Android Tv Box kullanıyorum. Video açıldığında herhangi bir sorun yok, hiç kasma yaşamadım ama uygulamalar arası ve menü geçişleri epey sırıtıyor. Donma hiç yaşamadım ama kasma mevcut. O kadar da olur mu bilmiyorum.

Aktif kullanıcı yorumu olarak eklemek istedim. Sorun varsa cevaplarım bu cihazla ilgili. Diğer marka modellerle ilgili pek bilgim yok maalesef. Next ve Nokia 8010 sanırım çok methedilen modeller.
 
Next Start Pro 4K alabilirsin. Veriler, incelemeler ve kullanıcı deneyimi olarak genelde memnun ediyor. Bütçende gayet yeterli yapmak istediğin şeyler için.

Evet siz dedikten sonra incelemeye başladım kullanıcı yorumları güzeldi lakin kullanım ömrü ne kadar olur acaba, bir Xiaomi kadar servis-garanti durumu var mıdır acaba?
 
Evet siz dedikten sonra incelemeye başladım kullanıcı yorumları güzeldi lakin kullanım ömrü ne kadar olur acaba, bir Xiaomi kadar servis-garanti durumu var mıdır acaba?

Xiaomi ile kıyaslayamıyorum ne yazık ki. Hiç Xiaomi ürün kullanmadım. Tereddüt ediyorsanız ya da Xiaomi daha güvenilir geliyorsa onu da tercih edebilirsiniz.

Kararsızlık konusunda size şöyle bir fikir vereyim. Seçenek olarak belirlediğiniz cihazları bağlantı tip ve çeşitliliği yönünden kıyaslayın isterseniz. Zaten seçenek olarak 4-5 ürün var popüler olan. Seçmeniz daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.
 
Evet siz dedikten sonra incelemeye başladım kullanıcı yorumları güzeldi lakin kullanım ömrü ne kadar olur acaba, bir Xiaomi kadar servis-garanti durumu var mıdır acaba?
Next Start Pro 4 K çok güzel cihaz. Uzun zamandır kullanıyorum sorunsuz. Stiklerden uzak dur derim. Fiyatlar fena artıyor...Kampanyadan yapıştır Next Start Pro..

1771235505109.png
ta Trendyol güzel kampanyada yapmış. 1 sene yanında maç, belgesel, film, dizi falan bişeyler veriyor.. Next yılların markası TRde...servis heryerde var, dert etme onu.
 
Next Start Pro 4 K çok güzel cihaz. Uzun zamandır kullanıyorum sorunsuz. Stiklerden uzak dur derim. Fiyatlar fena artıyor...Kampanyadan yapıştır Next Start Pro.

Eki Görüntüle 2661108ta Trendyol güzel kampanyada yapmış. 1 sene yanında maç, belgesel, film, dizi falan bir şeyler veriyor. Next yılların markası TR'de...servis her yerde var, dert etme onu.

Evet bende geçen gün Next Pro 4K ya karar verdim ve siparişimi verdim bakalım 2400 TL'ye satın aldım şu anda kargoda.
Yani bana aslında üyelikler lazım değil zaten amacım TV'yi akıllı yapmak arada YouTube açıp bir şeyler izlemek veya tarayıcıyı açıp film izlesem yeterli olur benim için o yüzdende aradaki 1000TL farkı vermeme gerek yok.
Ama bir gün ihtiyacım olursa üyelikleri kendim alırım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı