8BitDo Ultimate C vs Pusat Clutch

O ortadaki 3 nokta uygulaması üzerinden ayar yapıp modlara atamanı, sonra da modlar arası geçince 1. mi 2. mi 3. mü modda olduğunu gösteriyor.

Hocam dediğim gibi herhangi bir mikrofon girişi ile hoparlör çıkışı yok.

Biliyorum evet. Xbox kollarında yok o olay sanırsam.

Hocam bir şey sormak istiyorum RB ve LB tuşları biraz sert ve ara sıra yapışkan hissettiriyor mu? Ultimate C modelini kullanıyorum, Ultimate modeli ile arasında malzeme farkı olmadığı için soruyorum.

O ortadaki 3 nokta uygulaması üzerinden ayar yapıp modlara atamanı, sonra da modlar arası geçince 1. mi 2. mi 3. mü modda olduğunu gösteriyor.

Hocam dediğim gibi herhangi bir mikrofon girişi ile hoparlör çıkışı yok.

Biliyorum evet. Xbox kollarında yok o olay sanırsam.
O zaman paraya kıyıp dualsense almak lazım.

Hocam bir şey sormak istiyorum RB ve LB tuşları biraz sert ve ara sıra yapışkan hissettiriyor mu? Ultimate C modelini kullanıyorum, Ultimate modeli ile arasında malzeme farkı olmadığı için soruyorum.
LB, RB tuşlarının hissiyatını çok beğeniyorum ben, biraz tok hissiyatı evet ama yapışkan hissettirme olayı yok.

O zaman paraya kıyıp dualsense almak lazım.
Hocam pcde kullanmayacak mısınız? Neden illa hoparlör, mikrofon olması lazım?

LB, RB tuşlarının hissiyatını çok beğeniyorum ben, biraz tok hissiyatı evet ama yapışkan hissettirme olayı yok.

Hocam PC'de kullanmayacak mısınız? Neden illa hoparlör, mikrofon olması lazım?

Bana biraz sert geldi, özellikle Elden Ring oynarken basamayıp öldüğüm oldu 😀.

Son düzenleme:
Mikrofon ve hoparlör uyumlu mu bilmediğim için dedim. Araştırdıysanız bana laf düşmez.
Haa yok genel uyumluluk dedim hocam ben. Yani bilen biri yardımcı olursa ona göre para ekleyip ds alayım.

Hocam pcde kullanmayacak mısınız? Neden illa hoparlör, mikrofon olması lazım?
Yani çok şart değil olsada olmasada olur. Sadece yansıtınca uzaktan sesin az gitmesi ile uğraşmayayım dedim. Ama genel olarak da msı ile ds arasında 200 tl fark var ama ds çok daha kaliteli ondan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı