8BitDo Ultimate C Wired vs F310

kebabexe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 10. Nesil
Nvidia GTX 1650
Kingston 8 GB RAM
Gamepad almak istiyorum ancak şu son zamanlarda 8BitDo kafamı karıştırıyor açıkçası, direkt aslında F310'a bakmıştım ama internetteki ölü bölge meselesine takıldım acaba cidden sıkıntılı mı diye. Sonra foruma daha önce konu açmıştım konuda da 8BitDo önerildi, ilk başta AliExpress olduğu için hiç şans vermemiştim ama o da aklımda duruyordu. Bir tekrar bakayım dedim wired modelini buldum. AliExpress'e güvenilir miyim? Ürün orijinal gelir mi? F310 yerine alınabilir mi? Bu sorular aklımda kaldı sormak istedim.

Alabileceğim iki ürününde linklerini bıraktım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Hangi ürün daha uzun ömürlüdür, kalitelidir yazabilirseniz tadından yenmez.

8BitDo daha iyi gibi ( Mousuma kadar Logitech ve bazen mouse sıkıntı çıkarıyor. )

8BitDo daha iyidir ama şuan indirimde vergisi ile beraber 430 TL civarına düşen şu ürünü de tercih edebilirsiniz.

Hocam güvenilirlik konusunda bir bilginiz var mı?
Hem AliExpress hemde 8BitDo markası güvenlidir. Satıcıyı bilemem ama.

Arkadaşlar aynı ürünü 16 dolara amazonda buldum ama burada da vergi olayını düşünüyorum bilginiz var mı vergi oranıyla ne kadara patlar ürün linki

Kablosuz versiyonunu kullanıyorum ve çok memnun olduğum bir gamepaddir. Ayrıca F310’da var evde ancak kullanınca elimin şekli değişiyor resmen. Benim önerim açık ara 8BitDo.

Kablosuz versiyonunu kullanıyorum ve çok memnun olduğum bir gamepaddir. Ayrıca F310'da var evde ancak kullanınca elimin şekli değişiyor resmen. Benim önerim açık ara 8BitDo.

Hocam wired modeli buldum AliExpress'te ama güvenemiyorum şahsen çok kararsız kaldım şu an bir de GameSir marka daha uygun bir gamepad buldum. İncelemek ve öneride bulunmak isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…