Elektronik 8BitDo Ultimate ve Ultimate C modellerinde indirim!

Sence 8BitDo mu yoksa DualSense veya Xbox mı PC için?

Hocam diğer kolları kullanmasam bile kullanıcısı olarak kesinlikle DualSense derim. Gerek kalitesi gerek adaptif triggeri gerekse de haptik feedback özelliği ile 3-0 öne geçiyor Xbox kollarına göre benim düşüncem. Uyumluluk olarak hiçbir sorunu yok Steam oyunlarının hepsinde Steam hallediyor. Diğer platformlarda ise DualSenseX sorunsuz hallediyor. Şu ana kadar hiçbir oyunda uyum sorunu vb. yaşamadım. Tek sorunu bazı oyunlarda tuşlar Xbox tuşları olarak gözüküyor ama dert edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir de eklemeyi unuttum eğer tam performans almak istiyorsan DualSenseX'in Full sürümünü alman lazım o da Steam'de 5 dolara satılıyor. Tam Performans'tan kastım desteklenmeyen oyunlara Custom adaptif trigger yapıyorlar veya kontrolcünün hoparlörünü ve mikrofununu kullanmak için uygulama gerekiyor.

Ben 8Bitdo Ultimate C 2,4 g modeli var. Xbox ile mini inceleme;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 4:26 joystickteki ölü bölgeyi gösteriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek bilgi: + ile - tuşlarına aynı anda 3 saniye basılı tutarsanız 2 kere titreşir, böyle olunca da zero deadzone açılıyor. Açınca videodaki ölü bölge yok oluyor, dokununca bile algılıyor.

C ve Ultimate modellerde ikisinde de var bu özellik.

Son düzenleme:
Ne diyorsun pc için xbox controller mı yoksa bu controller mı alınır ?

Ne diyorsun pc için xbox controller mı yoksa bu controller mı alınır ?
Ben PC için bunu aldım, bayağı iyi. Tabii şu ana kadar Xbox gamepad kullanmadığım için net bir kıyaslama yapamayacağım, ancak genel olarak çok iyi bence. Forumda inceleme konuları açılmıştı, onları inceleyebilirsiniz. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayayım.

Şarj etme ve kullanım süresi nasıldır ? Birde kutu içeriğinden şarj kablosu çıkıyor mu ?

Şarj etme ve kullanım süresi nasıldır ? Birde kutu içeriğinden şarj kablosu çıkıyor mu ?
Tek sarjda 20-25 saat götürüyor, ve hızlı da doluyor. İlk mesajdaki linkteki turuncu olanı alırsanız ondan USB dongle çıkmıyor, diğer C modelde USB dongle, sarj kablosu falan çıkıyor. Ultimate'de ise + olarak sarj istasyonu da yanında gelir.

Teşekkürler linktekini aldım. Mor falan ama idare edicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…