Elektronik 8BitDo Ultimate ve Ultimate C modellerinde indirim!

Ilk mesajda 1900 lira civarı olanı almayı düşünüyorum ama emin olmak adına sorayım. Pcde kullanırken usb dongle'la, switch için kullanırken Bluetooth destekleyen bir model arıyorum. 1900 tl olan karşılar mı bu ihtiyaçları?

Ilk mesajda 1900 lira civarı olanı almayı düşünüyorum ama emin olmak adına sorayım. PC'de kullanırken USB Dongle'la, switch için kullanırken Bluetooth destekleyen bir model arıyorum. 1900 TL olan karşılar mı bu ihtiyaçları?

Evet hocam zaten tuş yapısına bakarsan switch için çıkan bir model diye biliyorum bunun Xbox versiyonuda var. Hem 2.4GHz hem de Bluetooth.

Ben bunu tavsiye ederim f/p olarak dolu bir ürün

Evet hocam zaten tuş yapısına bakarsan switch için çıkan bir model diye biliyorum bunun Xbox versiyonuda var. Hem 2.4GHz hem de Bluetooth.
Ben bir fark göremiyorum aynı duruyor. Neresi farklı ?

1717272273470.png
1717272299241.png

Ultimate C Bluetooth bu, PC için dongle çıkmıyor kutudan yani. 1200'e Ultimate C 2.4G bulunabiliyor Banggood'da yeni kullanıcı kuponuyla. Haberiniz olsun. PC için alacaksanız mağdur olmayın. PC'nizde Bluetooth varsa alın.
hocam ultimate c usb ile bağlanmıyor mu ya benim pc blutooth desteklemiyor :(

Tek sarjda 20-25 saat götürüyor, ve hızlı da doluyor. İlk mesajdaki linkteki turuncu olanı alırsanız ondan USB dongle çıkmıyor, diğer C modelde USB dongle, sarj kablosu falan çıkıyor. Ultimate'de ise + olarak sarj istasyonu da yanında gelir.
hocam anakartım blutooth desteklemiyor bu ürünün yanında usb ile geliyor öyle mi bağlanıyor çalışma mantığı nedir daha önce hiç kablosuz ekipman kullanmadım

Ultimate C Bluetooth bu, PC için dongle çıkmıyor kutudan yani. 1200'e Ultimate C 2.4G bulunabiliyor Banggood'da yeni kullanıcı kuponuyla. Haberiniz olsun. PC için alacaksanız mağdur olmayın. PC'nizde Bluetooth varsa alın.
ultimate c dongle diye biliyorum hocam yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı