Elektronik 8BitDo Ultimate ve Ultimate C modellerinde indirim!

Arkadaşlar bu Bluetooth olan ürünü alsam PC ile kullanabilir miyim? Ürünün websitesinde Nintendo Switch için olduğu falan yazıyordu kafam karıştı açıkçası. Elimde TP link Bluetooth dongle mevcut.

Arkadaşlar bu Bluetooth olan ürünü alsam PC ile kullanabilir miyim? Ürünün web sitesinde Nintendo Switch için olduğu falan yazıyordu kafam karıştı açıkçası. Elimde TP-Link Bluetooth dongle mevcut.

Ultimate Bluetooth versiyonunu alırsanız kablolu + kendisiyle birlikte gelen 2.4GHz Wireless dongle ile bilgisayara bağlayabilirsiniz. Windows'a bağlandığında Xinput olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ultimate Bluetooth versiyonunu alırsanız kablolu + kendisiyle birlikte gelen 2.4GHz Wireless dongle ile bilgisayara bağlayabilirsiniz. Windows'a bağlandığında Xinput olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Hocam Bluetooth versiyonda niye kendisiyle birlikte 2.4ghz dongle gelsin ki o zaman bu ürünün 2.4g modelden daha pahalı olması gerekmez mi? Kutu içeriği hem Bluetooth kontrolcü hem de 2.4ghz dongle içeriyorsa alabilirim çok makul gelir.

Amazon.com.tr bu ürünü geçen hafta aldım 2 gündür kullanıyorum hem BT var hem 2.4GHz dongle. 2.4GHz versiyonunda sanırım BT yok o yüzden daha ucuz.

1050 TL olanından mı bahsediyorsunuz? Çünkü 1900 TL olanı 2.4GHz adaptör ve şarj standıyla beraber gelen ve genelde 2300 civarına alınabilen paket. 1900 TL çok iyi fiyat almayı düşünenler için.

Tuşlara alışması uzun sürüyor mu hocam ben Xbox gamepad 9.nesil kullanıyorum tuş yerleri farklı

Bilmiyorum hocam bende de Xbox 9.Nesil var. Bunu Hall Effect stickler sebebiyle merak ediyorum ama alıp almamakta kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…