8BitDo Ultimate vs 8BitDo Pro 2 vs Orijinal Xbox gamepad

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Gold Shadow) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (almayı düşündüğüm orijinal Xbox kolu)

Amazon.com.tr (8BitDo markasının Full paketi denilen seti)

Amazon.com.tr (8BitDo Pro 2 siyah)

Amazon.com.tr (8BitDo Pro 2 PlayStation vibe)

Genellikle Android telefon ve tablette kullanmayı planlıyorum (özellikle CoD: M), elimde 1. nesil Xbox var bazı oyunlar illa Bluetooth olmasını istiyor, PC'de sadece yarış oyunlarında kullanmayı tercih ediyorum, yeter ki elime rahat otursun.

Maksimum limit 3.5k - 4K TL.

Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Gold Shadow) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (almayı düşündüğüm orijinal Xbox kolu)

Genellikle Android telefon ve tablette kullanmayı planlıyorum (özellikle CoD: M), elimde 1. nesil Xbox var bazı oyunlar illa Bluetooth olmasını istiyor, PC'de sadece yarış oyunlarında kullanmayı tercih ediyorum, yeter ki elime rahat otursun.

XBOX al , daha ucuza xbox kolları var ona 4k vermene gerek yok.

Neden 8BitDo almayayım peki, onunda Xbox'tan ucuz versiyonları var ve geneli Xbox destekleyen yazılıma sahip.

Gulikit kingkong 2 Pro alın AliExpress'de var galiba sadece ama çok iyi bir gamepeddir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gulikit kingkong 2 Pro alın AliExpress'de var galiba sadece ama çok iyi bir gamepeddir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mümkünse vatan, Teknosa ve Amazon olsun lütfen diğerlerine paramı vermeyi tercih etmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı