8Bitdo Ultimate vs Gulikit Kingkong3 Pro vs Razer Wolverine V2 vs Microsoft Xbox Wireless 9. nesil

dumancokyavas

Centipat
Daha fazla  
Elimde 4 tane model var. Hangisini seçeceğimi bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@dumancokyavas Aralarında en kötü Xbox 9.nesil oluyor. Onun dışında diğer üçünden şahsen 8Bitdo Ultimate öneririm.

Bunlar arasından 8BitDo Ultimate derim ama gerek yok 8BitDo Ultimate 2C fazlasıyla yeterli, neredeyse yarı fiyatı olmasına rağmen Ultimate modelinden çok farkı yok.

Gerçi biraz fiyat artmış ama yine de iyi, farklı renkler de mevcut

Son düzenleme:
Koldan ne beklediğinize bağlı. En dolu paket 8BitDo hem dock hem kol vs. En bilindik olan klasik Microsoft. Razer'da da yanılmıyorsam mekanik tuşlar vs var fakat kablolu. Biraz daha profesyonel oyunculuk için sanırım. Şahsen diğerlerini kullanmadığım için direkt Microsoft alırdım ben

Koldan ne beklediğinize bağlı. En dolu paket 8BitDo hem dock hem kol vs. En bilindik olan klasik Microsoft. Razer'da da yanılmıyorsam mekanik tuşlar vs var fakat kablolu. Biraz daha profesyonel oyunculuk için sanırım. Şahsen diğerlerini kullanmadığım için direkt Microsoft alırdım ben
Sağlamlık ,malzeme kalitesi ve özellikler kısacası iyi birşey istiyorum

Bunlar arasından 8BitDo Ultimate derim ama gerek yok 8BitDo Ultimate 2C fazlasıyla yeterli, neredeyse yarı fiyatı olmasına rağmen Ultimate modelinden çok farkı yok.

Gerçi biraz fiyat artmış ama yine de iyi, farklı renkler de mevcut
Farkları neler

Sağlamlık ,malzeme kalitesi ve özellikler kısacası iyi birşey istiyorum

Farkları neler
Ultimate şarj istasyonuyla gelirken Ultimate 2C'de kablo ile şarj ediyorsunuz, az bir şey de tasarımsal farklılıklar var Ultimate de şarj göstergesi varken Ultimate 2C'de şarj için 1 tane ışık var, şarjın bitmesine 1 saat falan kaldığında kırmızı yanıp sönüyor, şarja taktığında da aynı ışıktan kontrol edebiliyorsun ama donanım olarak aynılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı