Razer Wolverine V2 Chroma vs 9. Nesil Xbox kolu

Eki Görüntüle 2362969
Şöyle bir sonuç çıktı, ne kadar süre çevirmem gerektiğini belirtmediğiniz için bir 30-40 tur çevirmişimdir her ikisini de

Çok teşekkür ederim hocam sağ olun ben de çok hakim değilim açıkçası bu mevzuya. Ne kadar zamandır kullanmaktasınız?

Sizin yaptığınız gibi uyguladım. Sol analogla sağ Analog'un değerlerinin yer değişmiş hali de bende çıktı. Daha önceden almış olduğum MSI GC30 V2'de bu değerlerin 3'te 1 kadar çıkıyor. Bu testi mi yanlış yorumluyorum tam bilemiyorum. Özenerek aldım bu Gamepad'i iade edip tekrar almayı düşünüyordum açıkçası. Muhtemelen bu değerlerde çıkıyor Razer'ın üretimleri.
Şimdilik bir süre kullanmayı düşünüyorum

Çok teşekkür ederim hocam sağ olun ben de çok hakim değilim açıkçası bu mevzuya. Ne kadar zamandır kullanmaktasınız?

Sizin yaptığınız gibi uyguladım. Sol analogla sağ Analog'un değerlerinin yer değişmiş hali de bende çıktı. Daha önceden almış olduğum MSI GC30 V2'de bu değerlerin 3'te 1 kadar çıkıyor. Bu testi mi yanlış yorumluyorum tam bilemiyorum. Özenerek aldım bu Gamepad'i iade edip tekrar almayı düşünüyordum açıkçası. Muhtemelen bu değerlerde çıkıyor Razer'ın üretimleri.
Şimdilik bir süre kullanmayı düşünüyorum
Bu testin tam olarak karşılığı nedir ki? Biraz araştırdım insanlar hiçbir önemi yok falan demiş redditte. Ben yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ne drift oldu ne herhangi bir butonunda sorun oluştu. Çok memnunum.

Bu testin tam olarak karşılığı nedir ki? Biraz araştırdım insanlar hiçbir önemi yok falan demiş redditte. Ben yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ne drift oldu ne herhangi bir butonunda sorun oluştu. Çok memnunum.
Deadzone ölçümünü ne kadar sağlıklı yapıyor bilemiyorum. Ama genel olarak forumlarda ona o testi uygulatıp ölçüm yaptırıyorlar. Fps oyununda oynayıp görmek çok daha sağlıklı olacaktır gerçek sonuçlar açısından. Çünkü replika kollarda bile %1 hata payı hatta daha düşük değerler paylaşıldığını gördüm yine forumda. Ama oyun içine nasıl yansıyor bu durum bilemiyorum. Siz gerçi uzun zamandır kullanmışsınız hocam, bu değerler eğer sağlıklıysa gerçekten bir şeyleri işaret ediyorsa şayet benim 0 haliyle eş değer olması yine bir sorun olabilir mi sorusunu aklıma getiriyor.

Gamepad'in tuş hissiyatı ve ergonomisi çok hoşuma gitti kullanmak da istiyorum ama bir sorun da mevcutsa değişime de gidebilirim diye düşünüyorum.

Steam uygulama içinde de deadzone testi kalibrasyonu yapılıyormuş ama pratikte bu değererin karşılığı nasıl oluyor bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı