8BitDo Ultimate vs Ultimate 2C

Aralarında ciddi fark yok ikisinin de joysticklerinde ve trigger tuşlarında hall effect var. Her ikisinde de hem 2.4GHz'lik dongle ile ve bluetooth ile bağlantı var, tabii Ultimate'in fiyatı daha yüksek sebebi ekstra yanında şarj atandı ile geliyor, bunun dışında malzeme kalitesi olsun, joystick ve triggerların hassasiyeti olsun daha iyi. Bütçen Ultimate'e yetiyorsa onu al bence, yoksa 2C de alabilirsin.

Edit: Ultimate 2C'nin üstünde R4 ve L4 adı verilen tuşlar da var fotoğraflardan görünüyor zaten.

Ultimate modelinde triggerlarda hall effect olduğuna emin misiniz sitesinde sadece joysticklerinde olduğu yazılmış. Kafamı karıştıran şey de oydu uygun fiyatlı modelde varken pahalıda olmaması saçma gibi geldi. 8BitDo Ultimate 2.4G Controller | 8BitDo

Linkini attığınız cihaz iyiymiş. Impulse trigger bile varmış ama TR o modeli bulamadığımdan 2C modelini aldım.

Hocam bende onu aldım bekliyorum memnun musunuz? Yoksa iptal edip Xbox 9. nesil gamepadmı alsam diye düşünüyorum. Forza veya araba oyunlarında test ettiyseniz deneyiminizi anlatır mısınız?

Hocam bende onu aldım bekliyorum memnun musunuz? Yoksa iptal edip Xbox 9. nesil gamepadmı alsam diye düşünüyorum. Forza veya araba oyunlarında test ettiyseniz deneyiminizi anlatır mısınız?
Memnunum. Ben de xbox kolu iade edip bunu almıştım. Kalitesi xbox a yakın ama impulse trigger bulunmuyor. Hall efect joystick olduğu için sağlamlık olarak xbox dan daha uzun ömürlü olacaktır. Benim xbox iade etmemin sebebi de joysticklerin bozulmasıydı zaten.

Hocam selam bu impulse trigger dediğiniz nedir tam olarak?

Hocam selam bu impulse trigger dediğiniz nedir tam olarak?

Tetik tuşlarındaki titreşimli geri bildirime impulse trigger deniyor. Destekleyen birkaç oyunda güzel bir deneyim sunuyor ama benim açımdan olmasa da olur bir özellik. Zaten çok fazla oyunda desteği olan bir özellik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…