Bu iki oyun kolu arasında hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi?
Aralarında ciddi fark yok ikisinin de joysticklerinde ve trigger tuşlarında hall effect var. Her ikisinde de hem 2.4GHz'lik dongle ile ve Bluetooth ile bağlantı var, tabii Ultimate'in fiyatı daha yüksek sebebi ekstra yanında şarj atandı ile geliyor, bunun dışında malzeme kalitesi olsun, joystick ve triggerların hassasiyeti olsun daha iyi. Bütçen Ultimate'e yetiyorsa onu al bence, yoksa 2C de alabilirsin.
Edit: Ultimate 2C'nin üstünde R4 ve L4 adı verilen tuşlar da var fotoğraflardan görünüyor zaten.
Sizin attığını Ultimate galiba benim bahsettiğim değil, sadece 2.4GHz yazıyor, kutusunda Bluetooth da var falan garip ama Xbox, Hall etkisi joystick, uyumlu Windows ve Android için 8BitDo Ultimate 3 modlu oyun denetleyicisi - AliExpress bu benim bahsettiğim.
Aldığınız model de güzel hocam, hayırlı olsun, güle güle kullanın.Linkini attığınız cihaz iyiymiş. Impulse trigger bile varmış ama TR o modeli bulamadığımdan 2C modelini aldım.
Linkini attığınız cihaz iyiymiş. Impulse trigger bile varmış ama TR o modeli bulamadığımdan 2C modelini aldım.
Memnunum. Ben de xbox kolu iade edip bunu almıştım. Kalitesi xbox a yakın ama impulse trigger bulunmuyor. Hall efect joystick olduğu için sağlamlık olarak xbox dan daha uzun ömürlü olacaktır. Benim xbox iade etmemin sebebi de joysticklerin bozulmasıydı zaten.Hocam bende onu aldım bekliyorum memnun musunuz? Yoksa iptal edip Xbox 9. nesil gamepadmı alsam diye düşünüyorum. Forza veya araba oyunlarında test ettiyseniz deneyiminizi anlatır mısınız?
Hocam selam bu impulse trigger dediğiniz nedir tam olarak?Memnunum. Ben de xbox kolu iade edip bunu almıştım. Kalitesi xbox a yakın ama impulse trigger bulunmuyor. Hall efect joystick olduğu için sağlamlık olarak xbox dan daha uzun ömürlü olacaktır. Benim xbox iade etmemin sebebi de joysticklerin bozulmasıydı zaten.
Hocam selam bu impulse trigger dediğiniz nedir tam olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.