8BitDo Ultimate vs Xbox 9. nesil

Bende pahalı olanı aldım daya iyi diye Pro falan yazıyordu titreşim özelliği falan vardı onu aldım tam bir bilgi de bulamadım.

Ürün satıcıdan satıcıya fiyatı değişebilir gayet normal bir durum. Titreşim özelliği benim kullandığım modelde de var ve uygulamasından da ayarlanılabiliyor. Ucuz olanı almanız daha mantıklı olabilirdi. Eğer farklılıklar varsa ürününüz gelince buraya yazabilir misiniz?

@Ratonelu00 @mirovski
Bu ay başı ucuz olanı alacağım ben de hocam bir sıkıntısı yok değil mi diğeri zamlanmış 3.5 olmuş bir de neden 1.5klık fark var arada.

Kolu aktif olarak kullanıyorum FIFA 23, RDR2, GTA 5, CP77, Forza Horizon 4, CarX Drift gibi oyunlarda deneyimledim. Sıkıntısız çalışıyor tetikleri de joystickleri de mükemmel. Oyunlar kolu direkt bir şekilde tanıyor herhangi bir emulatör veya harici uygulama kullanmaya gerek kalmıyor.

Ürün satıcıdan satıcıya fiyatı değişebilir gayet normal bir durum. Titreşim özelliği benim kullandığım modelde de var ve uygulamasından da ayarlanılabiliyor. Ucuz olanı almanız daha mantıklı olabilirdi. Eğer farklılıklar varsa ürününüz gelince buraya yazabilir misiniz?

Kolu aktif olarak kullanıyorum FIFA 23, RDR2, GTA 5, CP77, Forza Horizon 4, CarX Drift gibi oyunlarda deneyimledim. Sıkıntısız çalışıyor tetikleri de joystickleri de mükemmel. Oyunlar kolu direkt bir şekilde tanıyor herhangi bir emulatör veya harici uygulama kullanmaya gerek kalmıyor.

Yorumun için teşekkürler kolun iyi olduğunu duyduğuma sevindim yarın kargom elime ulaşacak beklemedeyim.

Dostum Gamepad'in kutusunda kaç ma yazıyor? Input olan kısım kutunun arkasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı