8BitDo Ultimate wired vs 8BitDo Ultimate C vs Xbox gamepad 9.nesil

Hocam Ultimate'in Wireless versiyonundan bahsediyorum. Bütçeniz yeterse "Ultimate Wireless" modelini alabilirsiniz.
Kablolu ile arasında özellik olarak fark var mı? Yoksa sadece kablolu/kablosuz olayı mı? İnternette arattım da çok bilinmiyor herhalde. Bir yer bulamadım. amma soru sordum kb

Kablolu ile arasında özellik olarak fark var mı? Yoksa sadece kablolu/kablosuz olayı mı? İnternette arattım da çok bilinmiyor herhalde. Bir yer bulamadım. amma soru sordum kb
Ultimate olan versiyonunda Wired ve Wireless arasında fark yok. Wireless olan USB Dongle ve Charging Dock'u ile beraber geliyor. Ayrıca Wireless versiyonu daha pahalı, sanırım siz Ultimate C olana bakıyorsunuz?
Gizala Bahsettiğim wireless olan

O zaman ben Gizala bunu alıyorum. Açıkçası kablolu/kablosuz çok fark etmiyor benim için. Çocukken de kuzenimle full kablolu gamepad ile oynayınca alışğım kabloluya. O yüzden attığımı alıyorum.
İyi bir tercih yapmışsınız, hayırlı olsun.

İyi bir tercih yapmışsınız, hayırlı olsun.
Ya knk ben şeyi soracağım:
Burada pembe ve beyaz ile siyah farklı gibi geldi yhauv. İsmi falan da farklı. Bir fark yok dimi? Anladığım kadarıyla siyah olan androide de bağlanabiliyor ama diğer ikisi bunu yapamıyor. Doğru muyum?

Aralarında bağlantı ve LT RT'de titreşim olması haricinde hiçbir fark yok.

Ürün açıklamasında üçünde de titreşim var diyor. Hangisinde yok?
Ürünlerde zaten titreşim var lakin Xbox modelinde ekstra LT ve RT titreşimi var.

Ben baktığım kadarıyla hall efect dışında bir fark yok yabancı forumlarda da araştırdım ve C versiyonu daha mantıklı olur dediler. Tek fark ekstra olarak makro tuşları gibi bir şey var Ultimate kablolu Xbox versiyonunda o da PC'de kullanacağım için cazip gelmedi Wireless olması daha iyi bence ve bir fark yokken ayrıyeten fiyat farkı var. C versiyonunu aldım şu an geldi test edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…