8GB Ram'i 16GB'ta Çıkartmak

Sen beni tam anlamamışsın. 780 ti alsam ne olacak diyorum? 2015'te DX12 gelecek diyorum. Ti'nin ne anlamı kalır o paraya kardeşim? Benim render ile işim yok ki. İşlemciye nazaran ekran kartı daha çok güncelleniyor. O yüzden böyle bir karar aldım. Sen çok iyi anlıyorsun ki FX 8350 ve 770 ile render alıyorsun. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 400 serisine kadar DX 12 desteği var ve bu Technopat tarafından da paylaşıldı. 

Çok yanlış düşünüyorsun ve sistem toplamak adına en ufak bir fikrin bile yok. Quadro bambaşka bir dünya. 10.000 TL verip Quadro bile alsan oyunda maalesef "fossss" sönersin! Benim demek istediğim 4820K gibi bir render işlemcisini alıp da render performansı felaketlerde olan bir ekran kartı alıyorsun? Benim demek istediğim bu. Ölü yatırım yapıyorsun. Ben 8350 kullanıyorum 770 ile. Renderda alıyorum, oyunda oynuyorum. Ama gidip de 4820K almadım, almamda. Zira onun hakkını verecek kadar büyük renderlar almıyorum. Kendimi işimi görecek kadar alıyorum. Ama sırf fantezi diyede parçaların bu kadar da saçma bir şekilde dizaynına karşıyım.
SypeR tamamen haklı. Sen gidip renderda Ferrari olan işlemciye render için Şahin LPG si ekran kartı takıyorsun. Oyun içinse gidip 4770K alınmalı. Arta kalan para ile R9 290 yerine GTX 780Ti yada GTX 690 alınmalı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı