8GB RAM'li Sistemde Point Blank Kasma

Preacher

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 3 ay önce 2600'e kasa topladm. 3gb ekran kartı, 384bt 8gb RAM. Ancan point blank gibi basit bir oyunu kasıyor PC. Diğer oyunlarda sıkntı yapmıyor. Mesela GTA 5 olsun zerre kasma yok ancak oynadıgım point blak kasıyor.
Not: Point blank directx 9 destekli ancak benim PC directx 11 acaba ondan olma olasılığı var mı? Bir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasmaması gerekir ve AMD işlemciyle alakası yok. Eğer ki hack, enjektör vs şeyler kullandıysan bu kasmalara yol açıyor. Oyunu sil, yeniden yükle veya format at.
 
Arkadaşlar vakit ayırdığınız için teşekür ederim. Ancak CS:GO'da onlıne bir oyun o oyunda sıkıntı yaşamaz iken point blank gibi oyunda sıkıtntı yasıyorum çözemedım.

Evet.
İşlemcin AMD mi?

Kasmaması gerekir ve AMD işlemciyle alakası yok. Eğer ki hack, enjektör vs şeyler kullandıysan bu kasmalara yol açıyor. Oyunu sil, yeniden yükle veya format at.
Hack falan yok kardesim :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gibi eski tip online oyunların kodlaması AMD işlemciler ile sıkıntı çıkarıyor bu yüzden sorun yaşıyorsun. Sorun oyunda ve AMD işlemciyle %100 alakası var.
 
Arkadaşımda da 2 çekirdekli athlon işlemci var fakat böyle bir sorunu olmadı. Bilemiyorum belkide işlemcidendir ama PC'ye format at ve oyunu kendi sitesinden indirip kur. Bende çok PB oynadım böyle bir sorunum olmadı.
 
Oyunu yeniden kodlamazlar diye düşünüyorum, işlemci değişeceksin. Bazı APU işlemcilerde sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum ama riske girmeye değmez. Sadece PB oynayacaksan ucuz yollu Intel işlemci ve uyumlu anakart alıp geçersin. Başka oyun oynuyorsan bütçe belirt yardımcı olurum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı