8Mbps hız Online oyunlar için yeterli mi?

Pinginiz yüksek, oyunlarda da yüksek ping alırsınız. Sorun çıkartır gibi duruyor.
benim tarife 16 mbps taahütten dolayı çıkamıyorum ama 8 ken zula fln bile oynatmaz yani videolar 480 de izliyodum 8 deyken hıztestinde 16 mbpsde 1.6 download alıyorum artı olarak 0.6-0.7 upload alıyorum

Benim tarife 16 Mbps taahhütten dolayı çıkamıyorum ama 8ken Zula falan bile oynatmaz yani videolar 480'de izliyordum 8'deyken hıztestinde 16 Mbps'de 1.6 download alıyorum artı olarak 0.6-0.7 upload alıyorum.

O zaman bu sizin hızınızla alakalı yani 8 Mbit konu sahibine yeterli olur. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz.
Kanka tarife olarak 8 Mbps hiçbir şeye yazamaz 6.5 down alıorsan testte tahmini en az 50 Mbps bir tarifen vardır.

Tarifem 8 Mbit download.

Ping kötü diyen arkadaşlar Volorant Türkiye serverinde 5MS alıyor heralde.
Bu internet yeterli 35 paketi kullansanız dahi örneğin Wİ-Fİ 2 kişi bağlandı ve 1080P video başlattı.
10Mbps birine 10Mbps birine gitti pinginiz fırladı 300 400'e mantık budur yani.
Yeterlidir tek kullanıyorsanız.

O zaman bu sizin hızınızla alakalı yani 8 Mbit konu sahibine yeterli olur. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz.

Tarifem 8 Mbit download.
sana fazla download veriyormuş knk bende 16 mbps de 1.6 down veriyo eski evde sadece adsl di şu an hepsi var ama 1.4k taahüt var maalseff
Gayet oynanabilir kimse kullanmıyorsa o internetin normali zaten 80 civarı ping verir CS:GO'da. 100 Ping bile oynanabilir bir seviyede. Anlamıyorum 2 pingle mi oynuyorsunuz oyunları TR'de.
değil tabiiki ama 100 pingle cs oynanmıyo knk lag lı oluyor

Sana fazla download veriyormuş kanka bende 16 Mbps'de 1.6 down veriyor eski evde sadece ADSL'di şu an hepsi var ama 1.4K taahhüt var maalseff.

Hangi ISS? Ve altyapı sorgulamada ne kadar veriyor? 1 yıldan fazla tahattüt varsa tüketici hakem heyetine başvurun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…