8mm video kaset nasıl bilgisayara aktarılır?

Makaleler
5
Daha fazla  
Bit pazarında çalışır durumda bir video kamera aldım. İçinde 8mm video kaset bulunuyordu ve yaklaşık 25 senelik görüntüler hâlâ sağlam bir şekilde duruyordu. Bunları nasıl aktarabilirim?

Aklımda birkaç yöntem ve dezavantajları var. Kaset oynatıcı ile kaydedersem renkli ve tam çözünürlükte görüntü alabileceğim ancak video kameraya kablo bağlayıp o şekilde görüntü alırsam daha düşük görüntü alacağım, çünkü mantık olarak video kameranın ekran çözünürlüğü daha küçük.

Bitpazarında çalışır durumda bir video kamera aldım. İçinde 8mm video kaset bulunuyordu ve yaklaşık 25 senelik görüntüler hâlâ sağlam bir şekilde duruyordu. Bunları nasıl aktarabilirim?

Aklımda birkaç yöntem ve dezavantajları var. Kaset oynatıcı ile kaydedersem renkli ve tam çözünürlükte görüntü alabileceğim ancak video kameraya kablo bağlayıp o şekilde görüntü alırsam daha düşük görüntü alacağım, çünkü mantık olarak video kameranın ekran çözünürlüğü daha küçük.

Fotoğrafçılar yapıyor bunları ben de zamanında kasetteki görüntüleri CD'ye aktartmıştım.
Belki yeni açılan yerler ilgilenmeyebilir sen eskilerden birinin dükkanını bulup ona sor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı