8TL'ye The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition [Steam]

The Witcher 2 kesinlikle alınması gereken bir oyun. Zevkle oynayıp bitirdim ve hayran kaldım. Grafikleri gerçekten etkileyici.

Radeon HD 3850 512MB vs Radeon HD 4650 512MB – Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare Şöyle bir şey buldum sizin verdiğiniz link ile benim kartın karşılaştırası bu nasıl adalet ya sen çalıştırır dersen alacağım aldıkdan sonra çalıştırmazsa sana kızmam pişman da olmam. Sadece soruyorum kredi kartını da aldım yanıma seni bekliyorum.

Türkçe alt yazısı var ya, kötü olsa bile alırım.

Eğitimini mutlaka yapın, ben bir an önce oyuna girmek için yapmadım ama oynarken yapmış oldum.

Eğitimini mutlaka yapın, ben bir an önce oyuna girmek için yapmadım ama oynarken yapmış oldum.
Tüyo için teşekkürler. Mekanikleri oyun esnasında çözmek zor olabilirdi. Hikayenin ilerleyişi de çok güzelmiş, roman oyunu olduğu belli. Her karakterin ufakta olsa bir hikayesi var.

Aynen laf lafı açıyor.
Ben karakterin kafadaki kopşonu çıkartamadım yani beyaz saçlı olarak oynayamadım. Zırhtan mı acaba, Kayran derisi ile bir zırh yaptım onu kullanıyorum.

Aynen laf lafı açıyor.
Ben karakterin kafadaki kopşonu çıkartamadım yani beyaz saçlı olarak oynayamadım. Zırhtan mı acaba, Kayran derisi ile bir zırh yaptım onu kullanıyorum.

Zırhtan dolayı. Ben kaptan ceketi buldum. Ak saçlarımı göre göre savaşıyorum.

Oyun alınmıştır...
Hayırlı olsun da detaylı fatura resmini ekleme bir daha.

@Barış Can KURT oyunda başka Kayran olmayacağı için değerlendirmek lazım dedim, bastım. Güzel bir kılıç arayışı içindeyim şimdi. Karakterimiz çok kadın düşkünü bıktım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…