9.000 TL monitor dahil sistem tavsiyesi

@WestMarket
8.400 küsur tuttu geri kalan da monitör için. Allah hayırlı etsin. Bu sistem çok daha iyi oldu :)
IMG_20200314_214515.jpg

@WestMarket
8.400 küsur tuttu geri kalan da monitör için. Allah hayırlı etsin. Bu sistem çok daha iyi oldu :)
Eki Görüntüle 514065

İlgin için çok teşekkür ederim ekran kartı olarak
Zotac Gaming RTX 2070 mini 8 GB GDDR6 Gaming ekran kartı
Düşünüyorum kasa olarak
ooler Master MB520 MCB-B520-KGN65-RGB USB 3.0 650W 80+ RGB pencereli miditower Gaming kasa

Ve SSD olması şart yaptığınızda SSD yok galiba?

@WestMarket
Attığım sistem çok daha iyi. RX 5700 XT modeli RTX 2070 Super ile yarışıyor. Zaten 2070 modelinden üstün. RX 5700 XT kartının en iyi soğutmaya sahip modeli eklediğim.

SSD ise var NVMe SSD ekledim. Çok daha modern ve hızlı. Kasa olarak ise eklediğim kasa gayet iyi ve kalitelidir.
çok pardon ssdyi görmemişim kasa olarak attığım kasa neden değil sizce ?

@WestMarket
Hem bütçe rahatlığı hem de PSU 750W olması çok daha iyi olacaktır. Eklediğim PSU o kasada bulunandan daha iyi. Ama senin için daha hoş gözüksün diye başka bir model ile değiştirdim.

Eki Görüntüle 514089

Ben mi göremiyorum anlamadım bu sistemin işlemcisi nedir? Ya da güç kaynağı seçince işlemci mi almıyoruz ben orayı anlamadım.

Ben mi göremiyorum anlamadım bu sistemin işlemcisi nedir? Ya da güç kaynağı seçince işlemci mi almıyoruz ben orayı anlamadım.
Özür dilerim :) Kusura bakmayın benim suçum birden çok yere yazdığım için saçmalamışız. Ayarlayıp tekrar atıyorum. Tekrardan özür dilerim, hakkınızı helal edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı