Toplamayı bir bilgisayarcıya mı yaptırıyımHayır toplanmış halde gelmiyor hocam. Soğutcuya gerek olacağını sanmıyorum.
Toplamayı bir bilgisayarcıya mı yaptırıyımHayır toplanmış halde gelmiyor hocam. Soğutcuya gerek olacağını sanmıyorum.
Toplamayı bir bilgisayarcıya mı yaptırıyım.
Hocam peki en ucuz siteden mi alıyım yoksa önereceğiniz yoksa uzak dur diyeceğiniz site var mı? Birde sizin önerdiğiniz sistem kaç fps verir ortalamaToplama bilginiz yoksa evet.
Hocam peki en ucuz siteden mi alayım yoksa önereceğiniz yoksa uzak dur diyeceğiniz site var mı? Bir de sizin önerdiğiniz sistem kaç FPS verir ortalama.
Hocam hepsini en ucuz sitelerden alın internette artık güvensiz denilecek pek site kalmadı. Zaten en ucuz olan siteler genellikle N11 veya Trendyol gibi yerler.
FPS testlerine buradan bakabilirsiniz.
Bilmiyorum hocam bende kafam karışık sağlam yüksek fps veren bir sistem olsun sizin önerdiğiniz iyiyse alıcamStokları yok hocam. Hazır sistem isterseniz hazır sistemde önerbilirim.
Yeniden çıkar mıHocam biraz bekleyin vatan yakın zamanda i3 12100 rtx 2060 sistem verdi 9k fiyata
Yeniden çıkar mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.