9.000 TL sistem toplama

Siz mağazaya son olarak bir danışabilirsiniz ama sorun olacağını sanmıyorum. Hele ki stock frekansta.
Normal versiyonunun max çekirdek hızı 1620 Mhz. Gaming Z’ nin ise 1830 Mhz gibi birşey. Armor alınırsa OC versiyonu alınır o da 4300 tl civarlarında. 200-300 tl daha fazla verip Gaming Z alınır bence.

Normal versiyonunun max çekirdek hızı 1620 Mhz. Gaming Z’ nin ise 1830 Mhz gibi birşey. Armor alınırsa OC versiyonu alınır o da 4300 tl civarlarında. 200-300 tl daha fazla verip Gaming Z alınır bence.
ASUS ROG GeForce RTX 2070 STRIX review

Size kalmış. Yukarıda Strix modelinin incelemesindeki testlerde Gaming Z ve Armor modellerinin FPS değerleri de mevcut. Ben aradaki fiyat farkına değecek bir şey göremiyorum. Farklı oyunlar ve benchmarklar da var, sayfalar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Aslında haklısınız youtubeden de biraz incelemelerine vs. baktım fps olarak max 3-5 fps farkediyor. 3-5 fps içinde 700-800 tl fazla vermeye gerek yok onu arkadaşıma bildireceğim.
Z390 anakartın sadece 8 pin ile de çalıştığını forumlarda çokça okudum, ekstra 4 pin ekstrem overclock durumlarında stabiliteyi bozmamak ve ek güç sağlayabilmek için konulmuş diye biliyorum.
Peki bu şekilde alırsak 4+4 ü 8 lik yere mi takayım yoksa tekini 4 e tekini de 8 in bir kısmına mı?
Arkadaşlar internette izlediğim videolara göre GTX 1080 RTX 2070 den daha performanslı gibi duruyo. 2070 yerine 1080 mi alsam?

Son düzenleme:
Peki bu şekilde alırsak 4+4 ü 8 lik yere mi takayım yoksa tekini 4 e tekini de 8 in bir kısmına mı?
Arkadaşlar internette izlediğim videolara göre GTX 1080 RTX 2070 den daha performanslı gibi duruyo. 2070 yerine 1080 mi alsam?
8 pine 4+4 pini takın, diğer 4 pin boşta dursun.
Arada ciddi bir fark yok, 2070 biraz daha performanslıdır ayrıca RTX ve DLSS teknolojilerini destekler. 1080p'de kullanacasanız 2060 da beklenebilir. Ama dolar kuru ne olur bilemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8 pinli Z370 anakartla da kullanılabiliyor sonuçta i5 9600K ve o 8 pinlik güç ile OC da yapılabiliyor. Bu yüzden OC da yaparsınız belli bir miktar. Sorun olacağını düşünmüyorum.
Bence z390 ı öyle kullanmaktansa orta-üst düzey bir z370 alsak daha performanslı olabilir oc vs. açısından.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı