9.000 TL tablet önerisi

cloex

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i3-3220 3.30GHz CPU
GT 630M GPU
8GB DDR3 1333MHz RAM
320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Video oyun film gibi şeyler için bence fazla maliyetli bir cihaz bu cihazı fiyat performans olarak gayet iyi bunu almanızı tavsiye ederim.
bende bu cihazın 4/64 lük versiyonunu alıcam 3500 tl samsung kaliteli ürünlerle uygun tutmuş

4 gb ramli ve işlemcisi helio g99 snapdragon 695 oyun için daha iyi olucaktır

Video oyun film gibi şeyler için bence fazla maliyetli bir cihaz bu cihazı fiyat performans olarak gayet iyi bunu almanızı tavsiye ederim.
Evet güzele benziyor. Ekledim listeye.

4 gb ramli ve işlemcisi helio g99 snapdragon 695 oyun için daha iyi olucaktır
Hocam işlemci daha iyi olsun diye RAM'den kısmak mantıklı mı? Yani 8 GB RAM oyun için daha önemli değil mi?

Benim alacağım 4 GB'lık model size attığım 8/128 artı olarak hafıza kartıyla hafızayı 1 TB yapabilir sanal RAM desteğiyle 8+8 toplam 16 GB RAM yapabilirsiniz Türkiye'deki şu an en iyi F/P tableti budur büyük ihtimalle sade tasarım güzel renk çeşitleri fiyatına göre uçuk işlemci.

Evet güzele benziyor. Ekledim listeye.

Hocam işlemci daha iyi olsun diye RAM'den kısmak mantıklı mı? Yani 8 GB RAM oyun için daha önemli değil mi?

9.000 TL'ye alacağım. Bütçem cok az esneyebilir o yüzden çok ucuk fiyatlı şeyler onermeseniz sevinirim. Tableti kardeşime alıyorum ve genelde oyun oynanacak, video falan izlenecek.

Sizce aşağıdaki tablet iyi midir?
Bütçeyi 10 bin TL ye çıkarıp kesinlikle poco pad alın Snapdragon 7 gen 2 amiral gemisi tablet ekranı sesi batarya mükemmel en az 5-8 yıl götürür
samsung a9 plus TFT ve berbat oyun oynarken dokunmatik sorunu var kesinlikle önermem ama sizin tercihiniz beğenmeyenler boş yorum yapmasın piyasada daha iyişi yok bu fiyata

Bütçeyi 10 bin TL ye çıkarıp kesinlikle poco pad alın Snapdragon 7 gen 2 amiral gemisi tablet ekranı sesi batarya mükemmel en az 5-8 yıl götürür
samsung a9 plus TFT ve berbat oyun oynarken dokunmatik sorunu var kesinlikle önermem ama sizin tercihiniz beğenmeyenler boş yorum yapmasın piyasada daha iyişi yok bu fiyata
Bütçe 1-2 lira artar mı?
Hocalarım Galaxy A9+ 8GB versiyonunu aldım. Ekran benim için önemsiz o yüzden aldım. O dediğiniz dokunmatik sorununu da araştırdım ve bazıları öyle olmuyor falan dedi tablet geldiğinde test ettim ve öyle bir sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı