27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
Sonradan önemli ek: kronik scanline problemi için konudaki mesajları okuyunuz. ----- Selamlar arkadaşlar. Yakın zamanda yeni nesil çok hızlı VA'lardan olan bu modelden tanıdıklarıma 2-3 tane aldık. Elime geçmişken ghosting testi yapayım dedim. UFO GHOSTİNG TESTİ Overdrive (Tepki süresi)...
The Dell Alienware AW2724DM is a budget-friendly 27-inch, 1440p gaming monitor. Part of the Alienware gaming monitor lineup, it's a lower-end model than the Dell...
Hocam konudan bağımsız ama sormak istedim. Bu siteyi geçen gün de gördüm. Nasıldır ürün incelemesi için bu site güvenilir, doğru bir kaynak mıdır? Ben de ihtiyacım olursa buradan bakayım.
Samsung G65B ben bunu aldım hocam donanım olarak çok iyi özellikleri çok fazla her şeyi geçtim 240Hz bence çok iyi 10bin TL fiyatı öğrenci indirimi ile aldım. Bence 1K daha koyun bu canavarı kaçırmayın ayrıca Samsung direkt iade alıyor beğenmez iseniz iade edersiniz.
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
0.5ms'i bırak IPS'ler OLED'ler bile tam veremiyor. Orada yazan değerler tamamen göz boyama. MPRT değerleri. Pratikte GtG değerleri önemlidir. IPS'ler ise ortalama 4-5ms GtG değeri veriyor. MSI ile R27QE arasında sadece 0.5ms fark var. Renk doğruluğu olarak MSI bir tık daha iyi. Kontrastları benzer. Seçim sana kalmış.