9.000 TL'ye 2K IPS panel monitör önerisi

0.5Ms'i bırak IPS'ler OLED'ler bile tam veremiyor. Orada yazan değerler tamamen göz boyama. MPRT değerleri. Pratikte GtG değerleri önemlidir. IPS'ler ise ortalama 4-5ms gibi değerler veriyor. MSI ile R27QE arasında sadece 0.5ms fark var. Renk doğruluğu olarak MSI bir tık daha iyi. Kontrastları benzer. Seçim sana kalmış.
Eki Görüntüle 2512810

Samsung'un sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Teşekkürler hocam vallahi şu akıllı modu çok iyi sonunda artık yüksek çözünürlükte dizi ve fiilm izleyeceğim Windows'ta Prime Video hariç diğer platformlar 720p maksimum.

Teşekkürler hocam vallahi şu akıllı modu çok iyi sonunda artık yüksek çözünürlükte dizi ve fiilm izleyeceğim Windows'ta Prime Video hariç diğer platformlar 720p maksimum.
Fiyatına göre muazzam özellikler sunuyor G65B. Hayırlı olsun.

Hocam bütçe ona yetmiyor dedim zaten önceden de başlığı ele geçirmesen görürdükte :D

1749948218850.png

Bunu da atmıştım hocam. Hatta bende 2K monitör istiyordum o yüzden sizlede paylaştım :D aynı bütçelerde bende istediğim için fazladan konu açmak yerine bu konuda arkadaşlara yazdım ters bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

Hocam oyun oynayacağım için 32 inç bana uygun değil kafamı kaç derece oynatıcam CS 2 oynarken onu :D kullanamam yani neyse tamam hocam umarım Samsung'u alabilirim konu başlığında zaten en çok geçende o monitör.

Hocam oyun oynayacağım için 32 inç bana uygun değil kafamı kaç derece oynatıcam CS 2 oynarken onu :D kullanamam yani neyse tamam hocam umarım Samsung'u alabilirim konu başlığında zaten en çok geçende o monitör.

Hocam 31.5 ile 27 arasında bana göre muazzam fark yok endişenizde haklısınız bende monitör cahiliyim sabahtan beri farklı konularda destek aldım sağ olsun arkadaşlar G65B dediler aldım bence bu konuda sabit kalmayın farklı konulardaki monitör tavsiyelerine ve bu konuda bilgi arkadaşları kendi konunuzda etiketleyin.

Şu an kullandığım monitörüde buradaki arkadaşlar önerdi sağ olsunlar kusursuz çıktı severek kullanıyorum.

Hocam 31.5 ile 27 arasında bana göre muazzam fark yok endişenizde haklısınız bende monitör cahiliyim sabahtan beri farklı konularda destek aldım sağ olsun arkadaşlar G65B dediler aldım bence bu konuda sabit kalmayın farklı konulardaki monitör tavsiyelerine ve bu konuda bilgi arkadaşları kendi konunuzda etiketleyin.

Yok eyvallah reis ne yapayım ya MSI alacağım ya da Samsung'u deneyeceğim benim takıldığım benim konudan çok senin konudan bahsedilmesi o zaman ben niye konu açıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı