9.000 TL'ye kadar monitör tavsiyesi

Bütçe
7k- 9k
Arkadaşlar merhaba,

Aktif olarak laptop kullanıcısıyım ama monitör de almak istiyorum. 27" boyutlarında ve 180 Hz veya üstü monitör arayışları içerisindeyim. Hiç anlamadığım için yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçem en fazla 9k.

Laptop şu iki çıkışa birden sahip;

1 X HDMI 2.1
1 X Type-C with thunderbolt™4 (Support USB4, displayport™ 1.4 and Power delivery 3.0)
https://www.akakce.com/monitor/en-u...MIhKzp25agjAMVfQuiAx2QAziCEAAYASAAEgKZufD_BwE

Başka önerisi olan var mıdır lenovo kafama yatmış durumda şuan fiyat olarak olsun incelemeler olsun ama başka önerileriniz varsa onları da değerlendireceğim. Dediğim gibi genellikle hikayeli oyunlar ve FIFA oynuyorum, onun dışında video-dizi-film izleme amaçlı kullanıyorum bir nevi.

Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA buna ne diyorsunuz bu da karşıma çıktı biraz bakarken ama

Başka önerileriniz var ise onlara da açığım.

Son düzenleme:
Başka önerisi olan var mıdır Lenovo kafama yatmış durumda şu an fiyat olarak olsun incelemeler olsun ama başka önerileriniz varsa onları da değerlendireceğim. Dediğim gibi genellikle hikayeli oyunlar ve FIFA oynuyorum, onun dışında video-dizi-film izleme amaçlı kullanıyorum bir nevi.

Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA buna ne diyorsunuz bu da karşıma çıktı biraz bakarken ama.

Başka önerileriniz var ise onlara da açığım.

2 k değil normal bu 2K almanız daha güzel olur ama Lenovo da önermem bunu önerebilirim 2K IPS https://www.hepsiburada.com/viewson...-freesync-ips-gaming-monitor-pm-HBC00004PQDAW

Arkadaşlar merhaba,

Aktif olarak laptop kullanıcısıyım ama monitör de almak istiyorum. 27" boyutlarında ve 180 Hz veya üstü monitör arayışları içerisindeyim. Hiç anlamadığım için yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçem en fazla 9k.

Laptop şu iki çıkışa birden sahip;

1 X HDMI 2.1
1 X Type-C with thunderbolt™4 (Support USB4, displayport™ 1.4 and Power delivery 3.0)
Asusun VG279QL3A modeline bakabilirsin hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı